Libnet.ro
UNICEF

16:30

Europa League: Hagi vs Boloni - FC Viitorul, duel cu Antwerp in turul doi preliminar; Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Hagi vs Boloni - FC Viitorul, duel cu Antwerp in turul doi preliminar; Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova

Miercuri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti pentru turul doi preliminar al Europa League, faza a competitiei in care va intra FC Viitorul. Echipa lui Gica Hagi o va infrunta pe Royal Antwerp Belgia), formatie antrenata de Ladislau Boloni. De asemenea, FCSB si Craiova si-au aflat posibilele adversare, daca vor reusi sa treaca de prima runda. continuă pe Hotnews

Hagi si Boloni, adversari in Europa League. Cu cine vor juca FCSB si CSU Craiova

Royal Antwerp - Viitorul este duelul romanesc din turul 2 preliminar al Europa League. Ladislau Bolo.

Viitorul si-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Europa League. Duel Hagi contra Boloni!

Viitorul Constanta, castigatoarea Cupei Romaniei, si-a aflat miercuri adversara din turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB si Craiova au avut noroc la tragerea la sorti pentru turul 2 din Europa League

Sortii au fost de partea echipelor FCSB si Craiova in ceea ce priveste posibilii adversari din turul 2 preliminar al Europa League.

Adversarele echipelor FCSB si Craiova in primul tur preliminar din Europa League

Echipele FCSB si Craiova au intrat, marti, in focul tragerii la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League. Doar FCSB a fost cap de serie.

Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League

UEFA a pregatit urnele pentru prima tragere la sorti a noului sezon al cupelor europene, iar echipa FCSB va fi cap de serie in primul tur preliminar din Europa League.

Milsami Orhei va intalni FCSB in primul tur preliminar al Europa League

FC Milsami Orhei, antrenata de Veaceslav Rusnac, va intalni in primul tur al Europa League echipa romana FCSB. Primul meci se va disputa la Bucuresti, pe 11 iulie, iar returul la Orhei - 18 iulie.

Adversare facile pentru FCSB si CSU Craiova in Europa League

FCSB si CSU Craiova si-au aflat azi adversarele din primul tur preliminar al Europa League. Pentru a.

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei (Moldova) si Craiova vs Sabail (Azerbaidjan), in primul tur preliminar

Marti a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Vicecampioana Romaniei o va intalni pe Milsami Orhei Moldova), in timp ce formatia olteana se va duela cu Sabail Azerbaidjan).

Europa League: Posibilii adversari pentru FCSB si U Craiova in primul tur preliminar

UEFA a decis grupele pe baza carora se vor stabili partidele din primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Tragerea la sorti va avea loc marti, de la ora 16. 30, la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )