Libnet.ro
UNICEF

23:00

Inter Milano, prima semifinalista in Europa League

Online Sport Online Sport,
Inter Milano, prima semifinalista in Europa League

Echipa italiana Inter Milano s-a calificat, luni seara, in semifinalele Europa League, dupa 2-1 cu Bayer Leverkusen intr-un meci disputat la Dusseldorf. continuă pe Online Sport

Europa League: Inter Milano si Manchester United s-au calificat in semifinale

Inter Milano si Manchester United sunt primele echipe calificate in semifinalele Europa League. Formatia antrenata de Antonio Conte a invins, scor 2-1, echipa Bayer Leverkusen la Dusseldorf), in timp ce trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a fost tinuta in sah timp de 90 de minute de FC Copenhaga, insa s-a impus dupa prelungiri, scor 1-0 la Koln).

LIVE Europa League: Inter - Leverkusen si Manchester United - Copenhaga in sferturi

Luni seara, de la ora 22:00, transmitem live text in aceasta pagina primele doua sferturi de finala din Europa League, sezonul 20192020.

Europa League: Sahtior - Basel si Wolves - Sevilla (22:00). Echipele probabile

Marti seara dupa 22:00 transmitem live text in aceasta pagina ultimele doua sferturi de finala din Europa League, meciurile Sahtior - Basel si Wolves - Sevilla.

Europa League: Craiova, FCSB si Botosani si-au aflat adversarele din primul tur preliminar. Numai echipe din fosta URSS!

Reprezentantele Romaniei in primul tur preliminar al Europa League isi afla, luni, adversarele la tragerea la sorti programata la Nyon 14:00). Partidele se vor disputa intr-o singura mansa pe terenul primei formatii extrase in 27 august.

Cu cine joaca FCSB, U Craiova si Botosani in preliminariile Europa League! Se stiu adversarele! Noroc pentru FCSB, probleme pentru Craiova

UPDATE, ora 14:15 S-a terminat tragerea la sorti a turului 1 preliminar din Europa League. FCSB, care a fost cap de serie, a primit si avantajul propriului teren. O va infrunta pe FC Shirak, din Armenia. FC Botosani va juca in deplasare, dar scapa de adversari grei ca Partizan si Lech Poznan. Moldovenii o .

Adversari din spatiul ex-sovietic in Europa League

Cele trei echipe care vor reprezenta Romania in Europa League si-au aflat adversarele din primul tur.

Europa League: Cu cine vor juca Craiova, FCSB si Botosani in turul intai preliminar

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a partidelor din turul intai preliminar al Europa League, iar printre echipele care s-au gasit in urne s-au aflat si trei din Liga 1: CS U Craiova, FCSB si Botosani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )