Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIVE Europa League: Inter - Leverkusen si Manchester United - Copenhaga in sferturi

Online Sport Online Sport,
LIVE Europa League: Inter - Leverkusen si Manchester United - Copenhaga in sferturi

Luni seara, de la ora 22:00, transmitem live text in aceasta pagina primele doua sferturi de finala din Europa League, sezonul 20192020. continuă pe Online Sport

Europa League: Sevilla, Leverkusen, Wolverhampton si Basel au completat tabloul sferturilor (Rezultatele serii)

Formatiile FC Sevilla, Bayer Leverkusen, Wolverhampton si FC Basel s-au calificat, joi, in sferturile de finala ale Europa League. Echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers, a parasit competitia.

Europa League: Craiova, FCSB si Botosani si-au aflat adversarele din primul tur preliminar. Numai echipe din fosta URSS!

Reprezentantele Romaniei in primul tur preliminar al Europa League isi afla, luni, adversarele la tragerea la sorti programata la Nyon 14:00). Partidele se vor disputa intr-o singura mansa pe terenul primei formatii extrase in 27 august.

S-a completat tabloul sferturilor in Europa League. Cum arata faza Final 8

Europa League ajunge in sfarsit cu toate echipele in sferturile de finala, dupa o faza a optimilor inceputa in martie si incheiata aproape jumatate de an mai tarziu.

Cu cine joaca FCSB, U Craiova si Botosani in preliminariile Europa League! Se stiu adversarele! Noroc pentru FCSB, probleme pentru Craiova

UPDATE, ora 14:15 S-a terminat tragerea la sorti a turului 1 preliminar din Europa League. FCSB, care a fost cap de serie, a primit si avantajul propriului teren. O va infrunta pe FC Shirak, din Armenia. FC Botosani va juca in deplasare, dar scapa de adversari grei ca Partizan si Lech Poznan. Moldovenii o .

Europa League: Cu cine vor juca Craiova, FCSB si Botosani in turul intai preliminar

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a partidelor din turul intai preliminar al Europa League, iar printre echipele care s-au gasit in urne s-au aflat si trei din Liga 1: CS U Craiova, FCSB si Botosani.

Europa League si-a desemnat echipele calificate in sferturile de finala. Ianis Hagi, evolutie mediocra cu Rangers

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri contand pentru optimile de finala ale Europa League. Partidele din sferturi, semifinale si finala se vor juca intr-o singura mansa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )