Libnet.ro
UNICEF

14:30

Europa League: Mlada Boleslav vs FCSB 0-1 FCSB, calificare cu emotii in play-off - Pantiru a inscris golul victoriei in minutul 90+1

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Mlada Boleslav vs FCSB 0-1 FCSB, calificare cu emotii in play-off - Pantiru a inscris golul victoriei in minutul 90+1

FCSB s-a calificat cu mari emotii in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins-o la limita pe Mlada Boleslav, scor 1-0, in mansa a doua a turului trei preliminar. Vicecampioana Romaniei a fost echipa cu initiativa, dar ocaziile importante au lipsit. A fost nevoie ca Mlada Boleslav sa ramana in inferioritate numerica minutul 75), pentru ca FCSB sa puna in pericol poarta lui Seda. Coman a trimis in bara in minutul 81, iar golul izbavitor a venit in primul minut de prelungiri, dupa o executie superba a lui Pantiru la coltul scurt. continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova, in preliminariile Europa League

FCSB si CS Universitatea Craiova joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League. Partidele Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova vor fi transmise in direct de posturile de televiziune din Romania, dar pot fi urmarite si online in format live video si text. Mlada Boleslav .

Asa am trait Mlada Boleslav - FCSB pentru un loc in playoff-ul Europa League

FCSB a fortat joi seara de la 20:00 calificarea in playoff-ul Europa League, acolo unde o asteapta Vitoria Guimaraes din Portugalia.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League, dupa 1-0 cu Mlada Boleslav. Pantiru, erou in prelungiri. VIDEO

Mlada Boleslav FCSB se joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League, dupa ce meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 20:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Europa League: Seara decisiva pentru echipele romanesti - Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) si AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Joi vor avea loc meciurile retur din turul al treilea preliminar al Europa League. Dupa 0-0 in tur, FCSB merge in Cehia, unde spera sa obtina calificarea pe terenul celor de la Mlada Boleslav. O misiune si mai grea are CSU Craiova, care va juca in deplasare cu AEK Atena. Grecii s-au impus pe Oblemenco cu 2-0. Ambele confruntari vor fi transmise LiveScore pe HotNews. ro.

FCSB s-a calificat in play-off-ul Europa League. Jucatorii lui Becali i-au invins pe cehii de la Mlada Boleslav, cu un gol in minutul 91

FCSB s-a calificat, joi seara, in play-off-ul Europa League, dupa ce s-a impus cu 1-0 in deplasarea de la Mlada Boleslav.

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 0-0), joi seara, pe Stadionul Mestsky din Mlada Boleslav, in mansa.

Europa League: Vitoria Guimaraes, adversara FCSB din play-off, daca echipa din Romania trece de Mlada Boleslav

Vitoria Guimaraes Portugalia) a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 1-0), echipa Ventspils Letonia), in mansa secunda a turului al treilea preliminar al Europa League.

FCSB isi joaca sezonul cu Mlada Boleslav

Intrat intr-un con de umbra amplificat de criza de rezultate si instabilitatea de la nivelul conducerii tehnice, FCSB joaca pentru intreg sezonul joi seara in returul cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League.

FCSB obtine calificarea in playoff-ul Europa League

Dupa cinci meciuri fara victorie, FCSB a aflat luminita de la capatul tunelului in returul cu Mlada Boleslav.

Europa League: FCSB s-a calificat in play-off

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK.

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )