Libnet.ro
UNICEF

21:47

Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League

Online Sport Online Sport,
Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League

UEFA a pregatit urnele pentru prima tragere la sorti a noului sezon al cupelor europene, iar echipa FCSB va fi cap de serie in primul tur preliminar din Europa League. continuă pe Online Sport

Europa League: Posibilii adversari pentru FCSB si U Craiova in primul tur preliminar

UEFA a decis grupele pe baza carora se vor stabili partidele din primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Tragerea la sorti va avea loc marti, de la ora 16. 30, la Nyon.

Adversarele echipelor FCSB si Craiova in primul tur preliminar din Europa League

Echipele FCSB si Craiova au intrat, marti, in focul tragerii la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League. Doar FCSB a fost cap de serie.

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei (Moldova) si Craiova vs Sabail (Azerbaidjan), in primul tur preliminar

Marti a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Vicecampioana Romaniei o va intalni pe Milsami Orhei Moldova), in timp ce formatia olteana se va duela cu Sabail Azerbaidjan).

Champions League: Astana, adversara CFR-ului in primul tur preliminar (Programul complet al meciurilor)

CFR Cluj si-a aflat astazi adversara din primul tur preliminar al Champions League. Potrivit tragerii la sorti de la Nyon, campioana Romaniei o va infrunta pe FC Astana Kazakhstan).

CFR Cluj si-a aflat adversara in primul tur preliminar din Liga Campionilor

Marti a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur preliminar in Liga Campionilor, faza a competitiei in care intra si CFR Cluj, campioana Romaniei.

Liga Campionilor: CFR Cluj a aflat numele posibilelor adversare din primul tur preliminar

CFR Cluj a aflat numele posibililor adversari din primul tur al Ligii Campionilor. Misiunea campioanei Romaniei se anunta una extrem de dificila, intrucat echipele sunt foarte puternice.

Vor fi adversare! CFR Cluj-FC Astana se vor lupta in primul tur preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, FC Astana. Iar miercuri va avea loc tragerea la sorti pentru turul doi. Primul meci se va juca la Astana, in Kazahstan, pe 9-10.

Milsami Orhei va intalni FCSB in primul tur preliminar al Europa League

FC Milsami Orhei, antrenata de Veaceslav Rusnac, va intalni in primul tur al Europa League echipa romana FCSB. Primul meci se va disputa la Bucuresti, pe 11 iulie, iar returul la Orhei - 18 iulie.

CFR Cluj isi afla astazi adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Cu cine poate juca echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj, campioana Romaniei, va debuta in nou sezon al cupelor europene, direct in primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Adversare facile pentru FCSB si CSU Craiova in Europa League

FCSB si CSU Craiova si-au aflat azi adversarele din primul tur preliminar al Europa League. Pentru a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )