Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rezultate din Europa League, prima etapa a grupelor

Online Sport Online Sport,
Rezultate din Europa League, prima etapa a grupelor

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in prima etapa din faza grupelor in Europa League. continuă pe Online Sport

Rezultate din prima etapa a Ligii Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, marti seara, in prima etapa din Liga Campionilor, o seara cu 21 de goluri.

Sa inceapa spectacolul! Programul primelor meciuri din Champions League

Marti se da startul unei noi editii a Champions League, faza grupelor, etapa care conteaza si care aliniaza la start cele mai valoroase 32 de echipe din Europa.

Debut nefericit pentru Razvan Lucescu si PAOK in grupele Europa League

Echipa elena PAOK Salonic a pierdut confruntarea disputata pe teren propriu cu Chelsea, joi seara, in Grupa L a Europa League.

PAOK si Chelsea ofera socul primei etape in Europa League

Pentru PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, Europa League reprezinta premiu de consolare dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Europa League: PAOK Salonic vs Chelsea si Ludogorets vs Leverkusen, meciurile serii pentru romni (Programul televizarilor)

Grupele Europa League debuteaza joi seara fara nicio echipa romaneasca. Dupa ce CFR Cluj si FCSB au ratat calificarea, ambele fiind eliminate in play-off, singurii romani ramasi in competitie sunt Razvan Lucescu si Alin Tosca PAOK Salonic), Stefan Radu Lazio Roma), Razvan Marin Standard Liege), Cosmin Moti si Claudiu Keseru Ludogorets), Alexandru Baluta Slavia Praga) si Andrei Ivan Rapid Viena). Cea mai grea confruntare o vor avea Razvan Lucescu si Alin Tosca, PAOK intalnind Chelsea, una dintre favoritele competitiei, pe teren propriu.

Gol marcat de Keseru pentru Ludogoret. Bulgarii pierd de la 2-0 cu Leverkusen

Ludogoret Razgrad a condus cu 2-0 in meciul disputat pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, in Grupa A din Europa League, dar la final echipa germana a sarbatorit victoria.

Uber negociaza achizitia unui start-up rival, pentru a domina afacerile cu livrari de mncare din Europa

Uber este la inceputul negocierilor pentru a cumpara unul din rivalii sai pe segmentul livrarilor de mancare. Deliveroo, concurentul Uber Eats pe piata din Europa, ar urma sa fie achizitionat de compania americana de ridesharing pentru cateva miliarde de dolari, potrivit oamenilor familiarizati cu aceste planuri, citati de Bloomberg.

Primarul Mihai Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa

Declaratie deplasata a primarului din Iasi. Mihai Chirica a declarat ca Liviu Dragnea si apropiatii sai au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Cat despre.

Declaratie deplasata a primarului Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romniei dect au facut toti homosexualii din Europa

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a facut o declaratie total deplasata la adresa comunitatii gay, afirmand ca Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Vorbind despre organizarea referendumului pentru familia traditionala, edilul a mai spus ca acest scrutin trebuie sustinut pentru ca normalitatea nu trebuie pusa la indoiala niciodata.

Trump a gasit solutia pentru criza migrantilor din Europa - Spania sa construiasca un zid n Sahara

Presedintele Donald Trump a recomandat construirea unui zid in Sahara pentru a solutiona criza migratiei din Europa, spune ministrul spaniol de externe, citat de BBC.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )