Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandal MONSTRU in Premier League: Unul din cei mai buni atacanti englezi, implicat in pariuri sportive. Risca sa-si atarne ghetele in cui

B1 B1,
Scandal MONSTRU in Premier League: Unul din cei mai buni atacanti englezi, implicat in pariuri sportive. Risca sa-si atarne ghetele in cui

Un scandal monstru a izbucnit in jurul atacantului Daniel Sturridge, fotbalist la Liverpool, care este acuzat de Federatia Engleza de Fotbal ca a incalcat legile ce reglementeaza interdictia jucatorilor de a. continuă pe B1

Scandal MONSTRU in Premier League: Unul din cei mai buni atacanti englezi, implicat in pariuri sportive. Risca sa-si atarne ghetele in cui

Un scandal monstru a izbucnit in jurul atacantului Daniel Sturridge, fotbalist la Liverpool, care este acuzat de Federatia Engleza de Fotbal ca a incalcat legile ce reglementeaza interdictia jucatorilor de a.

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si.

De ce a uitat Romania de Mindru Katz, unul dintre cei mai buni pianisti din perioada comunista

Mindru Katz, un legendar pianist, cum a fost numit in anii 50, in perioada sa de maxim succes la public si la critica muzicala, este un personaj anonim pentru publicul actual din Romania. De vina a fost regimul comunist, care nu doar ca nu i-a recunoscut meritele muzicianului apreciat inclusiv de Yehudi Menuhin, ba chiar l-a sters din istoria muzicii autohtone a vremii.

VIDEO Premier League: Manchester City cstiga derbiul orasului, 3-1 cu United, si revine pe prima pozitie a clasamentului

Manchester City a revenit pe primul loc al clasamentului din Premier League, dupa ce a trecut cu scorul de 3-1 de rivalii de la Manchester United, intr-un meci din etapa a 12-a. Cetatenii sunt urmati in ierarhie de Liverpool.

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli, fiind vorba de un medic primar de pediatrie si de fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica. Astfel, medicul de la Pediatrie ar fi avut un comportament neprofesionist, lipsit de respect si bun-simt cu apartinatorii unor bebelusi, fiind reclamat si pentru ca ar fi impiedicat transferul unei paciente minore la un spital superior. Fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica a fost concediat dupa ce serviciul a fost restructurat, intrucat activitatea acestuia era necorespunzatoare. Conducerea Spitalului anunta ca va sesiza organele judiciare, existand indicii ca unele fapte ale celor doi ar fi de natura penala.

Echipa de robotica de la Nextlab.tech a avut cei mai tineri participanti la Robochallenge 2018

Un grup de cinci copii pregatiti la Nextlab. tech au reusit performanta de a construi si programa un robot de tip line-follower cu care au participat la concursul international ROBOCHALLENGE 2018. in ciuda varstei fragede, cei mici s-au descurcat excelent robotul lor fiind omologat si reusind sa termine cu succes cursa.

Cei mai controversati profeti ai secolului XX. Cum au uluit lumea cu previziuni apocaliptice care nu s-au implinit

Arsenie Boca, baba Vanga, Rasputin si Petrache Lupu se numara printre personajele cele mai cunoscute de catre romani, carora le-au fost atribuite profetii. Au trait in secolul XX si au uimit lumea prin viata lor zbuciumata, dar si prin previziunile apocaliptice controversate.

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Mai multe masini au ars

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Trei masini au ars dupa ce un transformator de curent a luat foc, iar flacarile s-au extins la autoturisme. Unul dintre proprietari se afla la volan ca.

Programul Turneului Campionilor! Cei mai buni jucatori de tenis din lume se vor confrunta de azi la Londra

Turneul Campionilor, programat intre 11 si 18 noiembrie, incepe azi si pune capat sezonului de varf din tenisul mondial.

ştiri din Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )