Libnet.ro
UNICEF

10:45

Totul despre Liverpool Manchester United

Online Sport Online Sport,
Totul despre Liverpool Manchester United

Derby-ul fotbalului englez le aduce fata in fata pe Liverpool si Manchester United, cele mai de succes echipe din Premier League. continuă pe Online Sport

VIDEO Liverpool - Manchester United 2-0 A 13-a victorie consecutiva pentru cormorani in Premier League

Liverpool este de neoprit in Premier League, trupa lui Jurgen Klopp ajungand la a 13-a victorie consecutiva si la a 21-a in actuala editie a campionatului din Anglia. Cormoranii au invins-o pe Manchester United, scor 2-0, pe Anfield, in etapa cu numarul 23.

Harry Maguire, noul capitan de la Manchester United

Fundasul central Harry Maguire este noul capitan al echipei engleze de fotbal Manchester United, la .

VIDEO Cupa Angliei: Manchester United s-a calificat in turul patru (1-0 vs Wolverhampton la rejucare)

Formatia Manchester United s-a calificat, miercuri, in turul patru al Cupei Angliei, invingand echipa Wolverhampton, scor 1-0.

Lavinia Parva a facut acum anuntul. Multi si-au pus semne de intrebare, dar gestul lui Stefan Banica Jr. spune totul despre casnicia lor

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. au fost mereu atat de atenti cu viata personala, incat multi si-au pus semne de intrebare legate de mersul lucrurilor in casnicia lor, mai ales ca artista posta pe Instagram numai poze cu fiul ei si niciodata cu cei doi. Lavinia Parva a facut acum anuntul Lavinia Parva nu .

Totul despre noul buletin: de ce n-ar mai trebui sa stai la cozi la ghisee

Ministerul de Interne tocmai ce a venit cu un proiect referitor la actele de identitate. Din 2021, ar urma sa intre in vigoare mai multe modificari. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )