Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transfer de ultima oara anuntat de CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Transfer de ultima oara anuntat de CFR Cluj

Calificata in playoff-ul Champions League, campioana CFR Cluj a anuntat, joi, un nou transfer. continuă pe Online Sport

FOTO CFR Cluj, primul transfer de Liga Campionilor: Ardelenii au adus un atacant de milioane de euro

CFR Cluj se pregateste de dubla cu Slavia Praga 20 si 28 august) din play-off-ul Ligii Campionilor. Cine se impune in aceste confruntari, ajunge in grupele celei mai importante competitii intercluburi din lume. Cine pierde, se consoleaza cu grupele Ligii Europa.

CFR Cluj a anuntat transferul atacantului Lacina Traore

CFR Cluj a anuntat joi, pe site-ul oficial, transferul atacantului ivorian Lacina Traore, in varsta de 29 de ani. Jucatorul a revenit astfel la echipa unde a mai evoluat in perioada 2008-2011.

Lacina Traore a revenit la CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a anuntat, joi, pe site-ul oficial, transferul atacantului ivorian Lacina Traore,.

Sarbatoare in vestiarul celor de la CFR Cluj (VIDEO)

Vedeti mai jos cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj eliminarea lui Celtic Glasgow si calificarea in playoff-ul Champions League dupa un 4-3 fabulos in deplasare.

Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Meci nebun, marti seara, pe Celtic Park din Glasgow, unde campioana Romaniei CFR Cluj a invins-o pe Celtic, cu 4-3, dupa ce a condus cu 1-0 si apoi s-a vazut condusa cu 2-1.

Pariati pe Celtic - CFR Cluj

Celtic porneste cu prima sansa de calificare, dar CFR Cluj este capabila sa produca surpriza la Glasgow. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Celtic - CFR Cluj.

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

CFR Cluj l-a distrus pe Rod Stewart: imi vine sa plang!. Reactia artistului britanic dupa noaptea de cosmar a lui Celtic

CFR Cluj a devenit doar a doua echipa care s-a impus in 2019 pe Celtic Park. Prima a fost Valencia Spania), in 16-imile Ligii Europa.

VIDEO Nebunie! Cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj victoria cu Celtic si calificarea in play-offul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reusit un rezultat fantastic la Glasgow, unde a nvins cu 4-3 pe Celtic, calificandu-se in play-offul Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )