Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste buna pentru AC Milan - TAS a anulat decizia de excludere a rossonerilor din Europa League

Hotnews Hotnews,
 Veste buna pentru AC Milan - TAS a anulat decizia de excludere a rossonerilor din Europa League

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a anuntat, vineri, ca a anulat decizia de excludere a clubului AC Milan din sezonul urmator al Europa League. Institutia de la Lausanne a confirmat faptul ca gruparea din Seria A a incalcat regulile fair play-ului financiar, dar a considerat excesiva masura excluderii din cupele europene. continuă pe Hotnews

Veste cumplita pentru soferi: Desi asiguratorii cer astfel de reparatii, niciun service nu este autorizat sa le faca

Mihai Dogarescu, sef departament supraveghere piata la Registrul Auto Roman RAR), ofera o veste cumplita pentru toti soferii din Romania. Niciun service auto din tara nu este autorizat in prezent pentru a.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

UDMR nu vrea amnistie si gratiere. Kelemen Hunor: Nu este perioada buna pentru a deschide un astfel de subiect

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu este acum momentul pentru ca Guvernul sa dea o amnistie si o gratiere deoarece societatea romaneasca e prea divizata pentru a putea discuta rational pe marginea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )