Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie record pentru Manchester City in Liga Campionilor. Au depasit acel 5-0 cu Steaua

Online Sport Online Sport,
Victorie record pentru Manchester City in Liga Campionilor. Au depasit acel 5-0 cu Steaua

Manchester City a bifat, miercuri seara, cel mai mare succes din istoria participarilor in Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

MOURINHO, scos de pe teren de un arbitru roman! Halucinant ce s-a intamplat la meciului din Liga Campionilor

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, le-a raspuns in stilul caracteristic fanilor lui Juventus Torino, care l-au insultat de-a lungul meciului din Liga Campionilor. Manchester United a invins,.

VIDEO Raheem Sterling si faultul gazonului/ Manchester City vs Sahtior Donetk 6-0

Faza zilei vine din meciul disputat de Manchester City, pe teren propriu, impotriva lui Sahtior Donetk, scor 6-0. in minutul 24, la scorul de 1-0 pentru formatia sa, Raheem Sterling a intrat in careu, a lasat defensiva Sahtiorului in urma, insa nu a trecut si de ultimul adversar: gazonul. Englezul se pregatea sa traga la poarta si s-a impiedicat singur, lovind cu piciorul in gazon. Chiar daca momentul ar fi trebuit sa ramana doar unul amuzant, acesta a avut si implicatii serioase. Arbitrul Viktor Kassai a dictat o lovitura de la 11 metri, pe care Gabriel Jesus a transformat-o in golul secund al cetatenilor.

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor. Doua partide arbitrate de romani

Vedeti mai jos care sunt meciurile de miercuri seara in Liga Campionilor, etapa a 5-a din faza grupelor.

Rezultatele serii de marti in Liga Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele complete inregistrate, marti seara, in meciurile din Liga Campionilor.

Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor

In urma rezultatelor inregistrate, marti seara, cunoastem deja primele echipe care nu mai au nicio sansa la calificarea in optimile de finala dupa faza grupelor in Liga Campionilor.

Banii din Liga Campionilor: UEFA imparte cluburilor 1,95 miliarde de euro!

Liga Campionilor este cea mai urmarita competitie sportiva a Europei, iar banii pe care ii ofera UEFA participantelor sunt din ce in ce mai multi. Operatorul digital de pariuri si cazinou Betanova prezinta, intr-un infografic, sumele impartite de UEFA catre cluburi.

Revine Liga Campionilor! Programul meciurilor si clasamentele la zi

Liga Campionilor, cea mai importanta competitie europeana intercluburi, revine astazi si maine cu partidele rundei a patra.

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus revenind de la 0-1, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

Hategan in gratiile UEFA. L-au delegat la derby-ul saptamanii in Liga Campionilor

Ovidiu Hategan, cel mai bine cotat arbitru roman al momentului, a fost delegat la meciul retur dintre Juventus Torino si Manchester United.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )