Libnet.ro
UNICEF

00:06

Hamilton castiga in Abu Dhabi, ultima cursa a sezonului in Formula 1

Online Sport Online Sport,
Hamilton castiga in Abu Dhabi, ultima cursa a sezonului in Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes a obtinut victoria, duminica, in Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi, cursa la finalul careia s-a tras cortina peste sezonul 2018 in Marele Circ. continuă pe Online Sport

Dubla pentru Mercedes in calificarile din Abu Dhabi

Echipa Mercedes, deja campioana mondiala pentru al cincilea an consecutiv in Formula 1, a dominat calificarile pentru Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima cursa a sezonului 2018.

VIDEO Nico Hulkenberg, accident serios la Abu Dhabi

Pilotul german al echipei Renault, Nico Hulkenberg, a fost, duminica, victima unui accident serios in Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, ultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Lewis Hamilton, pole-position n Marele Premiu de la Abu Dhabi

Lewis Hamilton a reusit cel mai bun timp in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, britanicul urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica. Hamilton a fost urmat de coechipierul Valtteri Bottas si de cei doi piloti de la , Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen.

Cu ce vedete s-a pozat Tariceanu la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a postat pe Facebook fotografii cu fostul Rege al Spaniei Juan Carlos si cu fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane. Tariceanu a fost prezent in weekend la Marele Premiu de la Abu Dhabi. Marti, liderul ALDE va fi in fata Comisiei Juridice din Senat pentru a da explicatii despre dosarul in care este acuzat ca a luat 800. 000 de dolari mita.

Aparitie surpriza! Cu cine s-a fotografiat Calin Popescu Tariceanuin Abu Dhabi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a postat pe Facebook fotografii de la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. in imagini, liderul ALDE aparealaturi de fostul rege al Spaniei Juan.

Anamaria Prodan, prea SEXY pentru arabi! Aparitie SOC in Abu Dhabi! A SFIDAT REGULILE! (FOTO)

Anamaria Prodan 45 de ani)nu rateaza nicio ocazie sa isi arate formele sexy. Nici macar atunci cand regulile o interzic. Aflata in vacanta in Abu Dhabi, vedeta s-a pozat in costum de baie pe o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )