Libnet.ro
UNICEF

18:00

Performanta uriasa pentru Simona Halep: Este clasata in topul ESPN peste Novak Djokovic, Lewis Hamilton sau LeBron James

B1 B1,
Performanta uriasa pentru Simona Halep: Este clasata in topul ESPN peste Novak Djokovic, Lewis Hamilton sau LeBron James

Performantele obtinute de Simona Halep in 2018, sezon in care a castigat primul trofeu de Grand Slam din cariera, cel de la Roland Garros, si pe care l-a terminat pe primul loc mondial, sunt apreciate de catre. continuă pe B1

FOTO Cadou special, cu dedicatie, pentru Simona Halep! Ce a primit liderul WTA din partea unui admirator

Simona Halep a participat aseara la Gala Tenisului Romanesc, acolo unde liderul WTA a fost din nou in centrul atentiei.

WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 58 pe prima pozitie n lume

Simona Halep a ajuns la 58 de saptamani pe locul intai in clasamentul WTA, avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are in continuare sase jucatoare in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu.

VIDEO Simona Halep, nominalizata n ancheta pentru lovitura anului

Simona Halep, locul I WTA, este nominalizata cu doua reusite in ancheta pentru lovitura anului, efectuata de asociatia jucatoarelor profesioniste. WTA a impartit reusitele anului in doua grupe, A ianuarie - mai) si B iunie-octombrie).

Simona Halep, dubla nominalizare WTA pentru Lovitura Anului 2018. Intra si voteaz-o si tu pe jucatoarea noastra!

Simona Halep, numarul 1 mondial, este nominalizata cu doua lovituri in ancheta Asociatiei mondiale a jucatoarelor profesioniste de tenis WTA) pentru lovitura anului.

FOTO Primul antrenor care nu vrea sa colaboreze cu Simona Halep, dupa despartirea de Darren Cahill

Simona Halep a ramas fara antrenor dupa ce s-a despartit de Darren Cahill si este in cautarea unui nou tehnician, care sa o antreneze in 2019.

Simona Halep, schimbare importanta in perspectiva sezonului viitor. Ce a decis sa faca cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep se antreneaza, dar face in paralel si recuperare, pentru a fi in plenitudinea fortelor la inceputul sezonului viitor, unul care va fi cu multe schimbari pentru liderul WTA.

Simona Halep, bona pentru nepotica!

Locul 1 in ierarhia mondiala de tenis, Simona Halep, profita de putinul timp liber pe care il mai are la dispozitiei pana la inceperea sezonului viitor.

Simona Halep, aparitie de SENZATIE la Gala Tenisului Romanesc: Cum a fost imbracata sportiva (FOTO)

Simona Halep a castigat marti seara din nou titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in cadrul Galei Tenisului Romanesc. Aceasta si-a facut aparitia la eveniment intr-o rochie rosie care a.

FOTO Simona Halep, sexy si incantatoare la Gala Tenisului Romanesc. Ce tinuta a purtat cea mai buna jucatoare a lumii

Cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep a fost declarata sportiva anului la Gala Tenisului Romanesc.

FOTO Simona Halep a petrecut cu Generatia de Aur! Unde s-a aflat aseara cea mai buna jucatoare a lumii si cu cine s-a intretinut pe timpul serii

Simona Halep se afli in vacanta fdar pregateste si noul sezon competitional in care spera sa scape de problemele de sanatate pe care le-a avut.

ştiri din Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )