Libnet.ro
UNICEF

23:45

Antrenorul Serenei Williams o inteapa pe Simona Halep: Aproape nimeni nu stie cine e lider mondial acum

Adevărul Adevărul,
Antrenorul Serenei Williams o inteapa pe Simona Halep: Aproape nimeni nu stie cine e lider mondial acum

Simona Halep este de 41 de saptamani lider in clasamentul WTA, fiind jucatoare momentului in tenisul feminin mondial. continuă pe Adevărul

Tiriac, pus la punct: Antrenorul Serenei Williams a avut o replica vehementa pentru omul de afaceri roman

Serena Williams are o revenire impresionanta in circuitul feminin si a ajuns deja pana pe locul 27 mondial, dupa ce si-a nascut primul copil in 2017.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

VIDEO De colectie! Rezumatul meciului in care Simona Halep a spulberat-o pe americanca Venus Williams

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut in aceeasi zi si de Anastasia Pavliucenkova si de Venus Williams.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Simona Halep, obligata sa joace doua meciuri intr-o zi! O sa dorm, dorm, dorm

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13.

Simona Halep a demolat-o pe Venus Williams! Victorie clara si calificare in sferturile turneului de la Montreal

Simona Halep a reusit a doua victorie la Montreal, in decurs de numai cateva ore, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului.

Declaratie superba despre Simona Halep, din partea unei mari rivale

Simona Halep este in sferturi la Montreal, dupa ce a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova si de Venus Williams in aceeasi zi.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Simona Halep a castigat Cupa Rogers, in turneul de la Montreal

Simona Halep isi mentine pozitia intai in clasamentul WTA dupa victoria inregistrata la Montreal in fata lui Sloane Stephen. in trecut, Halep a mai castigat cupa Rogers in 2016. Liderul 1 mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a plecat invingatoare de la Montreal dupa ce a invins-o duminica pe Sloane Stephens in trei seturi7-6 6), [].

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )