Libnet.ro
UNICEF

13:45

Chindia Targoviste, noul lider din Liga 2

Online Sport Online Sport,
Chindia Targoviste, noul lider din Liga 2

Echipa Chindia Targoviste a trecut, marti, la sefia clasamentului din Liga 2 dupa victoria obtinuta la Targu Jiu. continuă pe Online Sport

Lewis Hamilton e noul lider din Formula 1 dupa victoria de la Barcelona

Campionul mondial Lewis Hamilton a obtinut victoria, duminica, in Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, cursa pe care pilotul britanic a condus-o din primul viraj si pana la aparitia steagului in patratele.

Liga 2: Chindia Targoviste a urcat pe prima pozitie (2-0 vs Pandurii Tg. Jiu) - Programul etapei

Chindia Targoviste a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata echipei Pandurii Targu Jiu, in etapa a 35-a a Ligii a II-a. in urma acestui rezultat, dambovitenii urca pe primul loc, cu 79 de puncte, doua mai multe ca Academica Clinceni, care are un meci mai putin disputat.

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar, a scris, luni, New York Times, citata de AFP.

PWC ROMANIA Diana Alexi, noul lider al echipei de marketing si comunicare

De la inceputul lunii mai, Diana Alexi s-a al aturat entitatii care coordoneaz a firmele PwC din 29 de t ari din regiunea Europei Centrale si de Est in calitate de lider al echipei de marketing si comunicare, preluand atributiile de la Mihnea Anastasiu care va avea un nou rol in echipa regional a de marketing si comunicare a PwC CEE, anunt a PwC Romania.

Formula 1: Mercedes, a cincea dubla consecutiva - Lewis Hamilton, invingator la Barcelona si noul lider al clasamentului

Mercedes isi continua dominatia in Formula 1, bifand a cincea dubla in tot atatea curse disputate in actualul sezon. Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Spaniei, el fiind urmat de coechipierul Valtteri Bottas, plecat din pole-position, si de Max Verstappen RedBull Racing). Gratie acestui succes, Lewis Hamilton revine pe prima pozitie in clasamentul general al pilotilor.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )