Libnet.ro
UNICEF

22:45

Clasamentul WTA: Avans micsorat pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 48-a saptamna

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Avans micsorat pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 48-a saptamna

Simona Halep a mai pierdut din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 2451 de puncte fata de 2555 cat era la precedentul clasament WTA). Halep a bifat saptamana cu numarul 48 pe primul loc, aflandu-se la doar 3 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51). continuă pe Hotnews

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

Esec urias! Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a abandonat, duminica, in prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce Ons Jabeur Tunisia) a.

WTA Beijing: Simona Halep o va ntlni pe Ons Jabeur n primul tur

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep, probleme GRAVE de sanatate! Lidera WTA ar putea rata finalul sezonului, inclusiv Turneul Campioanelor

Simona Halep ar avea mari probleme de sanatate in finalul acestui sezon, dupa meciurile din primul tur complet ratate de la turneele de la Wuhan si Beijing Lidera WTA a acuzat puetrnice dureri la spate la ambele.

LiveText: Simona Halep - Ons Jabeur 1-6 / Simona se retrage din cauza durerilor

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:30 si va fi transmisa in regim LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

LiveScore: Simona Halep - Ons Jabeur / Partida ncepe n jurul orei 12:15

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:15 si va fi transmisa in regim LiveScore pe HotNews. ro.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Beijing. Svitolina si Kvitova au fost deja eliminate

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3227 seconds )