Libnet.ro
UNICEF

05:15

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep, model pentru unul dintre fiii lui David Beckham. Ce fotografie a postat Romeo pe Instagram (FOTO)

Unul dintre fii lui David Beckham, Romeo, o considera sursa de inspiratie pe Simona Halep. Astfel, acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Simona, strangand aproape.

Simona Halep, inspiratie pentru fiul sotilor Beckham: pustiul s-a pozat alaturi de campioana de la Roland Garros, intr-o imagine de zeci de mii de like-uri

Romeo, fiul in varsta de 15 ani al sotilor Beckham, nu a ratat sansa de a se poza cu Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume care tocmai a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera. Imaginea a strans rapid aproape 140. 000 de like-uri.

Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Simona Halep a sosit in Romania, fiind asteptata la scara avionului de mai multe personalitati. Printre acestea s-a aflat si un reprezentant al Politiei Romane. Acesta s-a apropiat de liderul din tenisul.

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros: Simona Halep, lidera detasata!

Vedeti mai jos cum arata clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Roland Garros castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens.

Simona Halep si-a consolidat pozitia de lider in circuitul feminin. Are o distanta uriasa fata de Wozniacki si Muguruza. Cum arata clasamentul

Simona Halep, 26 de ani, a castigat turneul de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Prin aceasta victorie, Simona Halep si-a consolidat dominatia in circuitul feminin si.

Simona Halep e uriasa! Calculele care arata ca poate fi lider mondial pana la sfarsitul anului

Odata cu victoria in fata lui Sloane Stephens, din finala Roland Garros, SImona Halep, si-a marit considerabil avansul in frunte clasamentului WTA.

Simona Halep, dezvaluire surprinzatoare despre ce jucatoare WTA a fost mereu langa ea: Ea mi-a dat mesaje si dupa finalele pierdute (FOTO)

Simona Halep a tinut sa le multumeasca, in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros, Irinei Begu si Petrei Kvitova pentru mesajele de felicitare primite la finalul.

Simona Halep, victorie intr-un turneu de Mare Slem si nr. 1 WTA! Biografia unei mari campioane

SIMONA HALEP A CASTIGAT ROLAND GARROS! Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat, la 9 iunie 2018, primul sau titlu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane.

Roland Garros, finala: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 16:00) / Ziua cea mare - Halep, din nou att de aproape de primul trofeu de Grand Slam

Simona Halep 1 WTA) a ajuns din nou atat de aproape de a-si indeplini marele vis: castigarea unui trofeu de Grand Slam. Este in finala de la Roland Garros pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens 10 WTA), campioana en-titre de la US Open si jucatoarea pe care a invins-o in cinci din cele sapte meciuri directe. Confruntarea de pe Phillipe-Chatrier va fi transmisa in direct pe Eurosport si Pro Tv si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

SURPRIZA americanilor de la Nike pentru Simona Halep dupa triumful de la ROLAND GARROS: Niciodata nu-l uiti pe primul (FOTO)

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. Pentru a cinsti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )