Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum poate ajunge Simona Halep din nou pe primul loc in lume? Ce trebuie sa se intample la turneul de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Cum poate ajunge Simona Halep din nou pe primul loc in lume? Ce trebuie sa se intample la turneul de la Madrid

Simona Halep a coborat pe pozitia a treia in clasamentul WTA, dar isi poate recupera locul de lider chiar dupa turneul de la Madrid. continuă pe Adevărul

Cu cine joaca Simona Halep la Madrid. Are adversare dificile

Simona Halep are adversare dificile in cadrul turneului de la Madrid. Constanteanca va juca in primul tur cu o jucatoare venita din calificari, iar daca va trece de ea poate da de invingatoarea dintre Johanna Konta locul 47 WTA) si Alison Riske 49 WTA). Locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, Simona Halep [] .

Simona Halep a plecat spre Madrid cu ganduri mari. Cum poate redeveni numarul 1 mondial

Simona Halep a ajuns la Madrid, unde va participa la turneul organizat de Ion Tiriac. Constanteanca se numara printre favoritele la castigarea trofeului. Ea a declarat ca se simte pregatita pentru aceasta competitie, care se va desfasura intre 4 si 11 mai. Ma simt bine, m-am antrenat foarte bine dupa FedCup, meciurile de la FedCup [] .

Simona Halep isi cunoaste traseul de la Madrid. Adversara facila in primul tur

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a aflat cu cine va juca la competitia din acest an in capitala Spaniei.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

Simona Halep s-a imbolnavit inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep e deja in Spania, acolo unde va debuta, saptamana viitoare, in turneul lui Ion Tiriac, fiind inscrisa atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu. Am racit un pic in avion, in.

Simona Halep, turneul de la Madrid si pe cine vede Martina Navratilova drept marea favorita de la Caja Magica

Turneul Premier Mandatory de la Madrid porneste la drum in acest weekend, iar Martina Navratilova vede o mare favorita pentru competitia de la Caja Magica. Aceasta nu este insa Simona Halep, campioana de doua ori 2016 si 2017) la competitia patronata de Ion Tiriac.

Justine Henin o lauda pe Simona Halep. Ce previziune face pentru Roland Garros marea campioana din Belgia

Fosta jucatoare de tenis Justine Henin, 117 saptamani numarul 1 WTA, a vorbit la superlativ despre Simona Halep, in perspectiva celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Justine Henin, despre Roland Garros-ul din acest an: Cred ca Simona Halep este favorita numarul unu, imi place jocul ei

Turneul de la Roland Garros va debuta pe 26 mai, iar calculele pentru Grand Slam-ul parizian au inceput deja. Justine Henin triumfatoare de patru ori pe zgura de pe Chatrier) a vorbit despre competitia din acest an: Cred ca Simona Halep este favorita numarul unu, imi place jocul ei, a precizat belgianca cu noua Grand Slam-uri in CV.

Simona Halep a plecat la Madrid: Sunt pregatita

Dupa cele cateva zile petrecute in tara in urma semifinalei de Fed Cup contra Frantei, Simona Halep a plecat spre Madrid, acolo unde in 3 mai debuteaza turneul patronat de Ion Tiriac.

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep! (FOTO)

Smiley a postat, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare alaturi de Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )