Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Cine este cea mai proaspata mamica din circuitul WTA. Un fost lider mondial a nascut o fetita

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este cea mai proaspata mamica din circuitul WTA. Un fost lider mondial a nascut o fetita

Multe jucatoare de tenis au devenit mame in ultima perioada, unele renuntand la tenis, iar altele continund sa joace. continuă pe Adevărul

Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

Oficial BNR: E posibila o noua criza economica mondiala. Se va reflecta si la noi/ Care este cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei?

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, iar punctul nevralgic al Romaniei este deficitul bugetar mare, a declarat, miercuri, Daniel Daianu, membru in Consiliul de.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

A trait cea mai frumoasa zi din viata ei pe patul de spital. La cateva zile dupa ce s-a casatorit, tanara s-a stins din viata

O tanara profesoara de matematica, in varsta de 33 de ani, s-a stins din viata in urma luptei cu o forma rara de cancer. Samantha Webster si iubitul ei, Alec, au devenit sot si sotie cu doar.

FOTO Istoria statiei meteo de la Varful Omu, cladirea locuita permanent situata la cea mai mare altitudine din Romania

La Statia Meteo de la Varful Omu s-au facut primele observatii climatologice in anul 1927. in anul 1937, Institutul Meteorologic infiinteaza un birou specializat cu 3 observatori, care transmiteau prin radio, din ora in ora, datele meteo la Institutul Meteorologic Central.

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile.

13 ONG-uri reclama o criza iminenta a stocurilor de medicamente pentru tratamentul HIV/SIDA, cea mai grava din ultimul deceniu

13 organizatii non-guvernamentale i-au trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare deschisa in care atrag atentia ca stocurile de medicamente utilizate in tratarea persoanelor care sufera de HIV/SIDA sunt extrem de scazute si risca sa nu asigure necesarul pentru cei peste 20. 000 de pacienti din Romania. Semnatarii scrisorii spun ca este vorba despre cea mai grava criza din ultimul deceniu pe acest segment.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )