Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, meci colosal la Madrid: Simona si-a aflat adversara din semifinale si ramane in carti pentru a reveni pe locul 1

Adevărul Adevărul,
Halep, meci colosal la Madrid: Simona si-a aflat adversara din semifinale si ramane in carti pentru a reveni pe locul 1

Simona Halep si-a asigurat urcarea pe locul 2 WTA si, daca va ridica trofeul deasupra capului la Madrid, va redeveni chiar lider mondial, incepand de luni. continuă pe Adevărul

Halep, meci periculos la Madrid: De ce Konta e cea mai incomoda adversara care ii putea iesi in cale in turul II

Simona va juca, astazi ora 13. 00, Digi Sport), in turul II de la Madrid cu o adversara aflata in mare forma, care a castigat sapte din ultimele opt partide disputate si care o conduce pe constanteanca in intalnirile directe.

Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Simona are palmares pozitiv, dar a pierdut meciul jucat in 2019

Dupa victoria entuziamanta din optimile de finala, 6-0, 6-0 cu Viktoria Kuzmova, Simona Halep va intalni o jucatoare de alt calibru in urmatoarea faza a competitiei.

Halep si Begu au dat drumul la focuri de artificii: Victorie entuziasmanta la Madrid! Urmeaza un meci colosal

Foarte bune prietene in afara terenului, Simona Halep si Irina Begu formeaza o pereche interesanta si la dublu, avand si un titlu castigat impreuna, la Shenzhen 2018.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

Programul de azi al romanilor la turneul de la Madrid. Simona Halep se intoarce pe teren pentru un meci inedit

Turneul de la Madrid intra azi in a doua saptamana si programeaza cinci meciuri in care sunt implicati jucatori din Romania.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

Halep, de neoprit la Madrid: Simona a trecut si pe Barty si va reveni pe locul 2 in lume. Cu cine poate juca in semifinale

Simona Halep bate tot pe zgura in 2019: astazi, dupa victoria cu Ashleigh Barty 9 WTA), romanca a ajuns la sase victorii in sase meciuri in care a cedat un singur set!.

Halep, de neoprit la Madrid: Simona a trecut si de Barty si va reveni pe locul 2 in lume. Cu cine poate juca in semifinale

Simona Halep bate tot pe zgura in 2019: astazi, dupa victoria cu Ashleigh Barty 9 WTA), romanca a ajuns la sase victorii in sase meciuri in care a cedat un singur set!.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )