Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza (de la ora 16:10)

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza (de la ora 16:10)

Simona Halep 1 WTA) se afla in fata celui mai important meci de pana acum la actuala editie a turneului de la Roland Garros. Jucatoarea noastra o intalneste pe spaniola Garbine Muguruza, cap de serie numarul 3, in lupta pentru un loc in finala Grand Slam-ului de la Paris. in plus, invingatoarea acestei partide isi va asigura pozitia de lider mondial. Confruntarea poate fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza 6-1, 1-2

Simona Halep 1 WTA) se afla in fata celui mai important meci de pana acum la actuala editie a turneului de la Roland Garros. Jucatoarea noastra o intalneste pe spaniola Garbine Muguruza, cap de serie numarul 3, in lupta pentru un loc in finala Grand Slam-ului de la Paris. in plus, invingatoarea acestei partide isi va asigura pozitia de lider mondial. Confruntarea poate fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros. Simona o demoleaza in primul set

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros Cu cateva ore inainte de semifinala de la Roland Garros intre Simona Halep-Garbine Muguruza, o legenda a tenisului, Mats Wilander, crede ca spaniola va.

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros. Veste proasta pentru Halep cu putin timp inainte de meci

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros Cu cateva ore inainte de semifinala de la Roland Garros intre Simona Halep-Garbine Muguruza, o legenda a tenisului, Mats Wilander, crede ca spaniola va.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE la Roland Garros. Joc fabulos facut de romanca

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe GARBINE MUGURUZA in semifinale la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe GARBINE MUGURUZA in semifinale la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

LIVE Text Simona Halep vs Angelique Kerber (de la ora 15:10)

Simona Halep 1 WTA) va intra astazi pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00, pentru a zecea confruntare directa cu Angelique Kerber Germania, 12 WTA), jucatoare pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe si pe care a invins-o ultima oara la Australian Open, in semifinale. Partida care ii poate aduce liderului mondial calificarea in semifinalele de la Roland Garros va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Elise Mertens (de la ora 12:10)

Prima partida a zilei de pe arena Philippe-Chatrier le aduce fata in fata pe Simona Halep 1 WTA) si Elise Mertens 16 WTA), cele doua jucatoare luptandu-se pentru un loc in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros

Urmariti live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00, in semifinalele turneului de la Roland Garros contra ibericei Garbine Muguruza.

VIDEO Simona Halep, n finala la Roland Garros (6-1, 6-4 cu Garbine Muguruza) - Dulcele gust al revansei

Pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, Simona Halep se afla la o singura victorie de titlul de la Roland Garros. Dupa o infrangere usturatoare la ultima confruntare directa cu Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati), liderul mondial si-a luat revansa cu o victorie uriasa, scor 6-1, 6-4. Primul set al partidei de pe arena Philippe-Chatrier a fost unul fara istoric. Halep a pus-o permanent in defensiva pe spaniola, a lovit agresiv si nu i-a dat nicio sansa. Jocul perfect al Simonei a destabilizat-o pe Muguruza, care a comis numeroase erori nefortate. Actul secund a fost unul mai echilibrat, Garbine a inceput mai bine, a condus cu 3-1 si 4-2, insa nu a stiut cum sa gestioneze avantajul de pe tabela. Simona a revenit superb, a reusit sa preia conducerea dupa un game maraton si a inchis partida cu un break la zero, dupa o ora si 32 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )