Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVETEXT Halep - Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha. Simona a castigat primul set al meciului

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Halep - Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha. Simona a castigat primul set al meciului

Fostul lider mondial joaca acum cu Elina Svitolina 7 WTA) pentru calificarea in finala turneului de la Doha. Ulltimele trei meciuri dintre cele doua jucatoare s-au terminat cu victoria jucatoarei din Ucraina. continuă pe Adevărul

Simona Halep, palmares negativ in meciurile cu Svitolina, adversara din semifinalele turneului de la Doha

Joi seara, Halep a trecut in sferturile de finala ale turneului de la Doha de Julia Goerges, 7-6, 7-6, si va juca in penultimul act al intrecerii cu Elina Svitolina, locul 7 WTA.

LIVETEXT Simona Halep - Elina Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha. Avem set decisiv!

Fostul lider mondial joaca acum cu Elina Svitolina 7 WTA) pentru calificarea in finala turneului de la Doha. Ulltimele trei meciuri dintre cele doua jucatoare s-au terminat cu victoria jucatoarei din Ucraina.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6.

WTA Doha: Simona Halep, fara set cstigat n ultimele trei partidei directe - Elina Svitolina adora stilul de joc al Simonei

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30.

VICTORIE! Halep o bate pe Georges in doua seturi si este in semifinalele WTA Doha (VIDEO)

Simona Halep, sportiva momentului in Romania, a invins-o pe Julia Georges, scor 7-6 / 7-6, si a ajuns in semifinalele turneului WTA Doha Qatar). Ea va da piept acum cu Elina Svitolina, a patra favorita a.

LEquipe despre Simona Halep vs Elina Svitolina: Ce rasturnare de situatie! - Marca: Revenire perfecta

Cotidianul LEquipe a notat, vineri, dupa victoria obtinuta de Simona Halep in fata Elinei Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha, ca romanca a reusit o rasturnare de situatie spectaculoasa si este o luptatoare iesita din comun.

WTA Doha: Simona Halep vs Julia Goerges/ Nemtoaica, joc solid de pe baseline si serviciu greu de returnat ntr-o zi buna

Drumul spre semifinalele turneului WTA de la Doha trece pentru Simona Halep prin statia Julia Goerges. Nemtioaca este o jucatoare experimentata, cu un joc solid de pe baseline si cu o dreapta inversa care deschide bine terenul. in plus, Julia poseda un serviciu foarte bun, greu de returnat intr-o zi mare Goerges se lupta la un moment dat la capitolul cei mai multi asi din circuit cu Karolina Pliskova). Halep conduce cu 2-1 in meciurile directe, cea mai recenta victorie venind la Miami, pe hard, in 2016. Disputa Halep vs Goerges va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 17:30.

Simona Halep, calificata la mare lupta in semifinalele turneului WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, in aceasta seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha.

Halep ataca trofeul la Doha: Simona intalneste o jucatoare in mare forma in primul meci. Ce bilant are cu ea

Simona Halep 3 WTA) e vedeta turneului, dupa ce Osaka, Wozniacki si Garcia s-au retras pe rand, iar Kvitova, detinatoarea trofeului, nici macar nu s-a inscris.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea lui Halep in finala turneului de la Doha: Hopa-Mitica nu se sparge

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )