Libnet.ro
UNICEF

22:45

RENUNTA?! Naomi Osaka, pe cale sa ia CEA MAI GREA decizie din viata ei...

B1 B1,
RENUNTA?! Naomi Osaka, pe cale sa ia CEA MAI GREA decizie din viata ei...

Naomi Osaka, noul lider mondial din tenisul feminin, trece printr-o dilema ingrozitoare! O lege din Japonia o obliga sa aleaga ce tara va reprezenta dupa 22 de ani, in conditiile in care inima ei este. continuă pe B1

HOROSCOP. Zodiile care vor trece prin cea mai grea Luna Noua in Varsator 2019. Vor iesi din zona de confort

Luna Noua in Varsator nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga din rau, in mai rau. HOROSCOP RAC- Treci printr-o metamorfoza interioara. Luna te afecteaza la.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Eliminata inca din optimi la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA dupa 48 de saptamani consecutive 64 in total), noul lider fiind, incepand de luni, Naomi Osaka. Campioana la Melbourne, japoneza a urcat in premiera pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, avand 7. 030 de puncte. Pe locul al doilea se afla Petra Kvitova 6. 290 puncte), fiind urmata de Simona Halep, cu 5. 582 de puncte.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka a cstigat al doilea Grand Slam consecutiv/ Nipona, lider mondial dupa o finala memorabila cu Petra Kvitova

Naomi Osaka este noua campioana de la Melbourne, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova intr-o finala dramatica, scor 7-62), 5-7, 6-4. Nipona a ratat trei mingi de meci in setul secund, la scorul de 5-3 si 40-0 pe serviciul cehoaicei, insa a dat dovada de o putere emotionala incredibila, a ramas calma pe tot parcursul setului decisiv si s-a impus dupa doua ore si 27 de minute, castigand al doilea trofeu de Grand Slam consecutiv dupa US Open 2018) si devenind prima japoneza clasata pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA, la doar 21 de ani.

Naomi Osaka: Mi-am notat discursul naintea meciului, dar tot am uitat ce mai trebuia sa spun

Vizibil emotionata la discursul din finalul partidei, Naomi Osaka, proaspata campionata la Melborune, a uitat sa lase trofeul jos timp de mai bine de un minut. Aceasta a tinut sa o felicite pe Petra Kvitova pentru revenirea intr-o finala de Grand Slam dupa ce aceasta a fost ranita la mana de un hot cu doi ani in urma. Nipona s-a pierdut pe urma in multumiri, starnind rasete cand a declarat ca si-a notat discursul, dar tot nu stie ce trebuie sa mai spuna.

Mesajul Simonei Halep pentru Naomi Osaka, noul lider din tenisul feminin

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial, ea predand locul de lider WTA, care de azi este ocupat de japoneza Naomi Osaka.

Cum poate rasturna Naomi Osaka Guvernul Japoniei. Noul lider WTA, in fata unei hotarari istorice

Castigatoare a ultimelor doua Grand Slamuri, Naomi Osaka este noul numar 1 mondial din tenisul feminin, pozitie pe care a preluat-o de la Simona Halep.

Naomi Osaka, dupa castigarea Australian Open: Sa tin discursuri in public nu e punctul meu forte

Jucatoarea de tenis Naomi Osaka a castigat, sambata, finala feminina de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in trei seturi, 7-6 7/2), 5-7, 6-4, pe cehoaica Petra Kvitova.

Naomi Osaka se impune in Australian Open si castiga al doilea turneu de mare slem la rand

Jucatoarea nipona de tenis Naomi Osaka, favorita numarul 4 si locul 4 WTA, a castigat sambata finala feminina de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in trei seturi, 7-6.

Naomi Osaka e noua campioana de la Australian Open

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala de trei seturi disputata contra cehoaicei Petra Kvitova.

Naomi Osaka a castigat Australian Open: Japoneza, campioana ultimelor 2 turnee de Grand Slam si noul numar 1 WTA

Naomi Osaka este noua campionata de la Melbourne dupa ce sambata a invins-o 7-6 5-7 6-4 pe Petra Kvitova intr-un final plina de dramatism. Japoneza isi trece astfel al doilea turneu de Grand Slam din palmaresc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )