Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serena Williams a dezvaluit trairile sale de parinte: Am simtit ca nu sunt o mama buna

Antena3 Antena3,
Serena Williams a dezvaluit trairile sale de parinte: Am simtit ca nu sunt o mama buna

Fostul lider mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a impartasit marti, pe retelele de socializare, trairile sale de parinte. Saptamana trecuta nu a fost usoara pentru mine. Nu. continuă pe Antena3

Serena Williams, dezvaluiri tulburatoare: Am trait momente de panica, am simtit ca nu sunt o mama buna

Serena Williams s-a retras inaintea turneului de la Montreal, invocand probleme personale. Ea a explciat pe Instagram ca a trecut printr-o perioada dificila.

Serena Williams, despre perioada dificila pe care o traverseaza: Am simtit ca nu sunt o mama buna

Dupa finala de la Wimbledon, Serena Williams a suferit o infrangere drastica in primul tur de la San Jose 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), apoi anuntandu-si retragerea si de la Rogers Cup. Americanca a transmis, intr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram, ca saptamana trecuta a fost nevoita sa faca fata unor evenimente personale dificile, simtind in acelasi timp ca nu este o mama buna.

Probleme serioase pentru Serena Williams. Nu multi oameni recunosc asta

Serena Williams, fosta lidera mondiala in tenisul feminin, nu trece printr-o perioada prea buna, chiar daca a devenit mama si a revenit in circuit.

Serena Williams trece prin momente foarte grele: S-a retras de la turnee pentru ca sufera de depresie post-natala

Momente dificile pentru marea campioana Serena Williams! Desi parea ca si-a revenit in forma de dinainte odata cu finala de la Wimbledon, aceasta a anuntat ca se retrage de la turneul de la Montreal pentru.

Am vazut-o pe asta, nu stiu ce e, dar ARATA ca un BARBAT! Dupa ce a JIGNIT-O pe Serena Williams, Ilie Nastase mai FACE PRAF o tenismena

Ilie Nastase continua sa faca declaratii controversate despre jucatoarele din circuitul WTA. Dupa ce a intrat intr-o serie de polemici cu Serena Williams, facand consideratii despre fiica acesteia, dar si.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Serena Williams, forfait de ultima ora: S-a retras de la Rogers Cup

Serena Williams s-a retras pe ultima suta de metri de la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5 care va debuta pe 6 august la Montreal. Locul 26 in clasamentul WTA, Williams a invocat motive personale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )