Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep, iNVINSA in finala turneului de la Madrid de Kiki Bertens, cu un dublu 6-4. Romanca rateaza sansa de a redeveni lider mondial

B1 B1,
Simona Halep, iNVINSA in finala turneului de la Madrid de Kiki Bertens, cu un dublu 6-4. Romanca rateaza sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a fost invinsa, sambata, de Kiki Bertens 27 de ani, 7 WTA) in finala turneului de la Madrid. Olandeza a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-4, la capatul unui meci. continuă pe B1

Simona Halep pierde finala de la Madrid si rateaza sansa de a reveni pe locul 1 mondial. Bertens a fost prea buna

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep pierde finala de la Madrid, 4-6, 4-6, rateaza trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, Simona a fost invinsa de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Cum a comentat presa din tara si cea internationala infrangerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Finala pierduta de Simona Halep la Madrid, 4-6, 4-6 cu Kiki Bertens, a fost comentata atat de presa din Romania cat si de cea din strainatate.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si sansa locului intai mondial

Dupa o saptamana aproape de perfectiune, jocul Simonei Halep a deraiat tocmai in finala cu Kiki Bertens din Olanda, numarul 7 mondial.

Simona Halep, invinsa in finala de la Madrid de Kiki Bertens (4-6, 4-6)

Jocul Simonei Halep a functionat pana la 4-2 in primul set, moment din care Kiki Bertens a legat sase game-uri la rand. Cu un usor blocaj instalat la nivel mental, Simona nu a reusit sa gaseasca solutii pentru ofensiva olandezei 25-9 la lovituri castigatoare pentru olandeza), iar Bertens s-a impus meritat in finala de la Madrid 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 28 de minute). infrangerea nu ii permite Simonei sa revina pe locul intai in clasamentul WTA, pozitie pe care va ramane, cel putin momentan, Naomi Osaka. Se actualizeaza.

LIVE Finala turneului de la Madrid Simona Halep - Kiki Bertens

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

Kiki Bertens, adversara pentru Simona Halep in finala de la Madrid

Olandeza Kiki Bertens s-a calificat, vineri seara, in finala turneului de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doua seturi asupra americancei Sloane Stephens.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, SImona a fost invinsa astazi de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )