Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a consolidat pozitia de lider in circuitul feminin. Are o distanta uriasa fata de Wozniacki si Muguruza. Cum arata clasamentul

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a consolidat pozitia de lider in circuitul feminin. Are o distanta uriasa fata de Wozniacki si Muguruza. Cum arata clasamentul

Simona Halep, 26 de ani, a castigat turneul de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Prin aceasta victorie, Simona Halep si-a consolidat dominatia in circuitul feminin si. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros. Meci istoric pentru Simona

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE ROLAND GARROS. ONLINE STREAM EUROSPORT PROTV - VIDEO

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis. A ajuns pe locul 8 all-time al castigurilor din circuitul feminin dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a reusit sambata sa castige primul turneu de mare slem din cariera, dupa ce s-a impus la Roland Garros, victorie ce i-a adus un cec in valoare de 2,2 milioane de euro. Aceasta suma o propulseaza pe constanteanca pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din circuitul feminin de tenis.

Simona Halep e uriasa! Calculele care arata ca poate fi lider mondial pana la sfarsitul anului

Odata cu victoria in fata lui Sloane Stephens, din finala Roland Garros, SImona Halep, si-a marit considerabil avansul in frunte clasamentului WTA.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Ce simplu pare! Asta trebuie sa faca Simona Halep ca sa o invinga pe Sloane Stephens

Fostul numar unu mondial din circuitul ATP a explicat ca romanca trebuie sa arate agresivitate in joc in fata adversarei sale din finala. Simona Halep trebuie sa fie jucatoarea mai agresiva decat Sloane Stephens, a.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA.

Simona Halep, ultima conferinta nainte de marea finala: Sunt fericita de ceea ce am facut aici, la Roland Garros ating cel mai bun nivel al meu

Nu a mai ramas mult timp pana la finala de pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros, iar Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens. Sunt destul de constanta pe zgura, am incredere, iar din punctul meu de vedere aici ating cel mai bun nivel al meu, a precizat printre altele liderul mondial. Halep vs Stephens se va disputa sambata, de la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )