Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00). continuă pe Hotnews

Halep, meci urias, sambata, la Australian Open: Urmeaza Venus Williams! Simona a maturat cu ea in ultimele intalniri

Simona Halep a ajuns in turul III de la Australian Open, dupa inca un meci de mare lupta, de aceasta data cu Sofia Kenin 37 WTA).

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Dupa ce in turul precedent o elimina pe Caroline Wozniacki campioana en-titre), Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie 30, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa si sa isi ia la revedere de la editia din acest a Australian Open in faza optimilor de finala. Parcursul rusoaicei a fost oprit de australianca Ashleigh Barty 15 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4.

Simona Halep, examen contra Serenei Williams. Partida care poate anunta un nou sezon de exceptie

Simona Halep si Serena Williams se vor infrunta, luni, in optimile de finala ale Australian Open, intr-o partida de o importanta mult mai mare decat faza in care se desfasoara. Acest meci nu va aduce niciun.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open (sambata, 10:00)

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )