Libnet.ro
UNICEF

12:30

Australian Open: Novak Djokovic, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Srbul este n sferturi la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Novak Djokovic, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Srbul este n sferturi la Melbourne

Novak Djokovic nu a avut parte de un meci lejer impotriva lui Daniil Medvedev, rusul dovedindu-se un adevarat perete in calea mingilor trimise de Nole catre terenul advers. Liderul mondial a avut nevoie de trei ore si 15 minute pentru a obtine biletul care sa-l duca in sferturile de la Australian Open, scor 6-4, 6-76), 6-2, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Srbul este n sferturi la Melbourne

Novak Djokovic nu a avut parte de un meci lejer impotriva lui Daniil Medvedev, rusul dovedindu-se un adevarat perete in calea mingilor trimise de Nole catre terenul advers. Liderul mondial a avut nevoie de trei ore si 15 minute pentru a obtine biletul care sa-l duca in sferturile de la Australian Open, scor 6-4, 6-76), 6-2, 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Karolina Pliskova, victorie n doua seturi cu Garbine Muguruza; Naomi Osaka si Elina Svitolina, calificate n sferturi

Karolina Pliskova 8 WTA), cap de serie numarul 7, a obtinut o victorie lejera in fata spaniolei Garbine Muguruza 18 WTA), calificandu-se astfel in sferturile de finala de la Australian Open. Cehoaica nu i-a lasat prea multe sanse adversarei sale, impunandu-se cu 6-3, 6-1, dupa numai o ora de joc. in sferturi au mai ajuns Naomi Osaka si Elina Svitolina.

VIDEO Roger Federer, victorie n trei seturi cu Taylor Fritz - Expresul de Basel, n optimi la Australian Open

O ora si 28 de minute a stat Roger Federer pe teren vineri, elvetianul obtinand calificarea in optimile de la Australian Open dupa o victorie in trei seturi, scor 6-2, 7-5, 6-2, cu Taylor Fritz. Pentru Federer urmeaza un test important, duel cu Stefanos Tsitsipas cap de serie numarul 15 la Melbourne).

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica, care de la inceputul turneului a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica la turneul in care a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

Australian Open: Djokovic, Serena Williams, Osaka si Nishikori continua parcursul la Melbourne - Tabloul complet al sferturilor

Novak Djokovic a intregit tabloul jucatorilor calificati in sferturile de finala ale Australian Open, liderul mondial trecand in patru seturi de Daniil Medvedev cap de serie 15), scor 6-4, 6-75), 6-2, 6-3. in faza urmatoare, Nole il va intalni pe japonezul Kei Nishikori 8). La feminin, Serena Williams invingatoare in fata Simonei Halep) o va infrunta pe Karolina Pliskova, iar Naomi Osaka se va duela cu Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )