Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertisment pentru Mircea Lucescu: Nu va putea antrena in liniste la Dinamo Kiev

Hotnews Hotnews,
 Avertisment pentru Mircea Lucescu: Nu va putea antrena in liniste la Dinamo Kiev

Alexei Dexter, liderul unui grup ultras de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, il avertizeaza pe tehnicianul Mircea Lucescu ca fanii sunt in continuare impotriva lui si ca nu va putea antrena in liniste echipa. continuă pe Hotnews

Avertisment pentru Mircea Lucescu de la un lider al suporterilor

Mircea Lucescu n-are parte de liniste dupa ce a semnat oficial cu Dynamo Kiev.

Mircea Lucescu, prezentat oficial la Dinamo Kiev - Ce a spus la conferinta de presa

Telenovela plecarii a luat sfarsit: Mircea Lucescu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev, in cadrul unei conferinte de presa online. Tehnicianul roman a atins mai multe subiecte si a discutat inclusiv despre Sahtior, clubul rival la care a activat pret de 12 ani.

Mircea Lucescu, huiduit de fanii echipei Dinamo Kiev

Noul antrenor al echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a fost huiduit, marti, de suporteri ai formatiei din capitala Ucrainei.

Telenovela numirii lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev a luat sfarsit: Nu ma dezic de Sahtior

In cadrul unei conferinte de presa realizata in mediul online,Mircea Lucescu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al formatiei Dinamo Kiev!.

Atac fara precedent la adresa lui Mircea Lucescu: E lipsit de principii, alunecos si nu s-a tinut niciodata de cuvant

Mircea Lucescu a decis in cele din urma sa accepte oferta lui Dinamo Kiev, in ciuda presiunii puse de fani. Antrenorul roman a fost la un pas sa renunte, dar patronul Igor Surkis l-a convins sa nu tina cont de critici. Doar ca ultrasii lui Dinamo Kiev nu fac niciun pas inapoi si anunta ca .

Mircea Lucescu a dat lovitura. Prima mutare de milioane de euro in Ucraina

Dupa ce presa ucraineana si cea romaneasca anuntau acordul dintre Dynamo Kiev si Mircea Lucescu pentru 3 milioane de euro pe sezon, nici nu a ajuns bine la Kiev ca, deja, titratul antrenor roman face achizitii pentru a-si intari lotul. Mircea Lucescu face prima achizitie ca antrenor la Dynamo Kiev Desi contestat la venirea la .

Mircea Lucescu, prezentat oficial la Dynamo Kiev

In pofida presiunilor exercitate de fanii formatiei din capitala Ucrainei, Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, joi, la Dynamo Kiev.

Mircea Lucescu implineste azi 75 de ani. Cum arata celebrul antrenor in tinerete (GALERIE FOTO)

Miercuri, 29 iulie 2020, Mircea Lucescu implineste 75 de ani. Celebrul antrenor roman a cucerit numeroase trofee de-a lungul carierei, in calitate de antrenor si jucator. in calitate de fotbalist, Mircea.

Avertisment pentru toti cei care au cont si card bancar. Se intampla cu bancile daca totul va continua la fel

Anul acesta e extrem de dificil pentru anumite categorii economice. Acum aflam mai multe despre ce se intampla cu bancile si ce ar insemna asta pentru tine. Conform ultimelor analize, sistemul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )