Libnet.ro
UNICEF

12:01

CFR Cluj a inceput pregatirea - Care este marele transfer reusit de Dan Petrescu

Hotnews Hotnews,
 CFR Cluj a inceput pregatirea - Care este marele transfer reusit de Dan Petrescu

CFR Cluj a inceput, joi, pregatirea de iarna, liderul din Liga 1 antrenandu-se pe stadionul din Gruia. Dan Petrescu a vorbit despre prelungirea contractului si despre cine este cel mai important transfer reusit de campioana en-titre. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu a sunat adunarea la CFR Cluj: El e cea mai importanta achizitie

Campioana CFR Cluj s-a reunit, joi, in vederea reluarii pregatirilor pentru partea decisiva a sezonului.

CFR Cluj isi reia pregatirile

Liderul din Liga 1, CFR Cluj, se reuneste joi in vederea reluarii pregatirilor pentru partea secunda a sezonului.

Care este, de fapt, semnificatia zilei Sfantului Ioan Botezatorul

DupaBoboteaza, in ziua de 7 ianuarie se sarbatoreste Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan este considerat cel mai important proroc si cel care face legatura dintre Vechiul si Noul Testament. Ioan este ultimul proroc al Vechiului Testament si este mentionat in cartile sfinte ca fiind cel care a avut rolul de a pregati oamenii pentru primirea Fiului lui .

Incident armat in orasul Ottawa. Autoritatile canadiene sunt in alerta. Care este starea victimelor

Un incident armat a avut loc, miercuri, in centrul orasului canadian Ottawa, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate. in urma incidentului produs in zona Gilmour s-a raportat ranirea mai multor persoane. Autoritatile le recomanda cetatenilor sa evite zona. Incident armat in orasul Ottawa. Mai multe persoane au fost ranite Surse din cadrul serviciilor .

Varsta de pensionare ar putea creste pana la 70 de ani. Care este justificarea oficiala a Guvernului Orban

Varsta de pensionare ar putea creste, pentru romani, iar masura vine la pachet cu o explicatie oficiala din partea Guvernului Orban. Varsta care ar putea ajunge sa fie stabilita in acest sens este cea de 70 de ani. Cifra este una care le starneste motive de ingrijorare locuitorilor tarii noastre. Mai ales persoanelor care au .

Care este scopul declarat al noului sef al fortelor iraniene Quds VIDEO de la funeraliile generalului Soleimani, la care participa sute de mii de iranieni

Noul sef al fortelor iraniene Quds, Esmail Qaani, a declarat ca telul sau este expulzarea Statelor Unite din regiune, transmite Reuters.

HOROSCOP. Care este jobul ideal pentru fiecare nativ din zodiac

Care ar fi job-urile potrivite pentru fiecare nativ in parte, intr-o lume ideala? Iata mai jos ce vi s-ar potrivit cel mai bine.

ştiri din Sport

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )