Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dominic Thiem regreta participarea la Adria Tour: A fost o greseala

Online Sport Online Sport,
Dominic Thiem regreta participarea la Adria Tour: A fost o greseala

Jucatorul austriac Dominic Thiem s-a numarat printre participantii la turneul Adria Tour in urma caruia liderul mondial Novak Djokovic si alti trei competitori au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Online Sport

Dominic Thiem, reactie dupa participarea la Adria Tour: Am fost prea optimisti, am actionat prea euforic

Dominic Thiem, locul 3 ATP, se afla printre jucatorii norocosi care au participat la Adria Tour, competitie organizata de Novak Djokovic, si au scapat fara sa se infecteze cu noul coronavirus. Austriacul a incercat sa justifice comportamentul sportivilor prezenti la eveniment printr-o postare pe Instragram.

Seful ATP critica atitudinea tenismenilor care au participat la Adria Tour

Presedintele Asociatiei Jucatorilor Profesionisti de Tenis ATP), Andrea Gaudenzi, a criticat atitudinea participantilor la Adria Tour, unde au fost consemnate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, si a subliniat ca aceasta situatie va servi la luarea unor masuri pentru ca evenimentele sa fie mai sigure.

Borna Coric, depistat pozitiv cu Covid-19: El a participat la Adria Tour alaturi de Grigor Dimitrov

Borna Coric a anuntat pe contul personal de Instagram ca a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Jucatorul croat a participat la Adria Tour, competitie la care a luat parte un alt sportiv infectat cu noul coronavirus: Grigor Dimitrov.

Srdjan Djokovic, tatal lui Novak, a gasit vinovatul pentru infectarile cu Covid-19 de la Adria Tour

La nici 24 de ore de la anuntul facut de Novak Djokovic conform caruia testul sau la coronavirus este pozitiv, Srdjan tatal liderului mondial) a si gasit vinovatul pentru situatia regretabila de la Adria Tour.

Nikola Jokic, vedeta lui Denver Nuggets, depistat pozitiv cu coronavirus - A intrat in contact cu Novak Djokovic la Adria Tour

Nikola Jokic, baschetbalistul sarb al echipei Denver Nuggets, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si este obligat sa ramana in carantina, in tara lui natala, informeaza Associated Press, care citeaza o persoana din anturajul sportivului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )