Libnet.ro
UNICEF

11:30

FedCup, semifinale - Simona Halep, la plecarea in Franta: Suntem jucatoare puternice, suntem intr-o forma buna

Hotnews Hotnews,
 FedCup, semifinale - Simona Halep, la plecarea in Franta: Suntem jucatoare puternice, suntem intr-o forma buna

Liderul echipei Romaniei, Simona Halep, a declarat, luni, la plecarea spre Franta, ca jucatoarele romane sunt puternice si in forma inaintea intalnirii din semifinalele FedCup 20, 21 aprilie, Rouen). continuă pe Hotnews

FedCup, semifinale - Simona Halep, inspirata de performanta Virginiei Ruzici din 1973

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat pentru site-ul Fed Cup, ca se simte inspirata de performanta reusita de managerul sau Virginia Ruzici, care a jucat o semifinala de Fed Cup in 1973 pentru Romania.

Simona Halep, inaintea plecarii in Franta pentru meciul din Fed Cup: Suntem intr-o forma buna, suntem puternice! Nu imi e teama de nicio jucatoare

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a declarat, luni, inaintea plecarii spre Franta, despre sansele tarii noastre de a se califica in finala FedCup.

Simona Halep, inaintea plecarii in Franta pentru meciul din Fed Cup: Nu imi e teama de nicio jucatoare

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a declarat, luni, inaintea plecarii spre Franta, despre sansele tarii noastre de a se califica in finala Fed Cup.

Florin Segarceanu se bazeaza pe doua puncte aduse de Simona Halep in Franta

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat la plecarea in Franta ca se bazeaza pe doua puncte la simplu.

FedCup, semifinale - Florin Segarceanu, optimismul si presiunea de pe umerii Simonei Halep: Ne trebuie al treilea punct, studiem mai multe variante de numarul 2

Capitanul nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu, mizeaza pe doua victorii obtinute de Simona Halep in intalnirea cu Franta din semifinalele FedCup. Alegerea jucatoarei numarul 2 ii creeaza probleme lui Segarceanu, nevoit sa aleaga intre Mihaela Buzarnescu si Irina Begu.

Simona Halep, increzatoare la plecarea in Franta

Romania va intalni Franta la finalul acestei saptamani in semifinalele Fed Cup, iar Simona Halep da semnalul increderii si optimismului in echipa tricolora.

O noua oferta pentru Simona Halep. Cine vrea sa isi asocieze numele cu cea mai buna jucatoare de tenis din Romania

Cu doar cateva zile inaintea marelui meci cu Franta, din semifinalele Fed Cup, Simona Halep a primit o noua oferta de sponsorizare.

Simona Halep, criticata dupa ce s-a luat de Guvern: Nu mi se pare in regula

Simona Halep este criticata dupa reactia pe care a avut-o la adresa Guvernului in legatura cu taierea fondurilor pentru Federatia Romana de Tenis. Un patron de club de tenis considera ca sportiva nu ar trebui sa se implice in aceste masinatiuni politice. Federatia Romana de Tenis nu mai beneficiaza deloc de finantare, iar Simona Halep [] .

De ce Simona Halep are o relatie dificila cu antrenorii? Nu e vorba de sclavie

Relatia dintre Simona Halep si antrenorul Daniel Dobre este un subiect despre care se discuta des in ultima perioada. Sportiva a fost acuzata ca nu ii respecta pe cei din staff-ul ei, dupa ce in timpul mai multor partide de tenis a strigat in directia lor si a afisat o atitudine de superioritate. Unul dintre [] .

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe 2; Mihaela Buzarnescu, urcare de o pozitie (se afla pe 30)

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 5782 de puncte. Jucatoarea noastra se afla la 185 de puncte in urma liderului Naomi Osaka 5967 puncte). Mihaela Buzarnescu a inregistrat o urcare de un loc - se afla acum pe 30. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA: Halep 2), Buzarnescu 30), Begu 83) si Cirstea 99).

ştiri din Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )