Libnet.ro
UNICEF

10:00

George Cosac, presedintele Federatiei de Tenis: Simona Halep nu poate razbate singura, Andrei Pavel ar putea fi o solutie

Hotnews Hotnews,
 George Cosac, presedintele Federatiei de Tenis: Simona Halep nu poate razbate singura, Andrei Pavel ar putea fi o solutie

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a discutat despre anuntul despartirii dintre Simona Halep si Darren Cahill, fostul jucator roman fiind de parere ca liderul clasamentului WTA nu poate sa razbata singura intr-un sport tot mai tacticizat. Andrei Pavel ar putea fi o solutie, a spus Cosac. continuă pe Hotnews

Simona Halep, locul sase in topul castigurilor din tenis

Jucatoarea Simona Halep ocupa un loc de frunte in ierarhia tuturor timpurilor a banilor obtinuti din activitatea competitionala in circuitul mondial feminin.

Darren Cahill incheie, din motive familiale, colaborarea cu Simona Halep: care a fost mesajul acestuia pentru fanii romani

Antrenorul Darren Cahill a anuntat, vineri, pe contul sau de Instagram ca nu va mai colabora din 2019 cu jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, din motive familiale.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa ce Simona Halep a rupt colaborarea cu Darren Cahill

Darren Cahill a anuntat, vineri, pe contul sau de Instagram ca nu va mai colabora din 2019 cu jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, din motive familiale. Este o veste proasta. N-are.

Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale. Se actualizeaza.

Final de drum: Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep / Am fost att de norocoasa sa particip n calatoria aceasta alaturi de tine, spune liderul mondial

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale.

Darren Cahill nu o mai antreneaza pe Simona Halep

Australianul Darren Cahill nu va mai lucra cu Simona Halep in circuitul mondial profesionist, a anuntat acesta vineri seara intr-o postare pe retelele de socializare.

Irina Begu spune adevarul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai buna jucatoare a lumii in afara terenului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume, terminand al doilea an consecutiv pe primul locin clasamentul WTA.

Cum a reactionat Simona Halep dupa ce antrenorul Darren Cahill a renuntat sa o mai antreneze

Simona Halep a confirmat, vineri, despartirea de antrenorul ei din ultimele patru sezoane, Darren Cahill, printr-un mesaj emotionant. Astfel, romanca nu va mai fi pregatita de tehnicianul australian incepand cu sezonul 2019. Simona a tinut sa ii multumeasca tehnicianului pentru tot ce a facut pentru ea si a precizat ca va ramane apropiata de acesta [] .

SOC: Simona Halep a RAMAS FARA ANTRENOR! Darren Cahill a pus capat colaborarii cu lidera WTA. Motivele deciziei si reactia romancei (FOTO)

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep! Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial din motive familiale. Simona Halep i-a.

S-a AFLAT! Cine o va antrena pe Simona Halep, dupa DESPARTIREA de Darren Cahill. Nici MAREA sa RIVALA nu s-ar fi asteptat la o asemenea varianta...

Simona Halep a ramas fara antrenor, dupa decizia suprinzatoare a lui Darren Cahill. Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )