Libnet.ro
UNICEF

11:01

LIVE CFR Cluj - Dunarea Calarasi 0-0

Online Sport Online Sport,
LIVE CFR Cluj - Dunarea Calarasi 0-0

Liderul CFR Cluj primeste sambata seara vizita celor de la Dunarea Calarasi intr-un meci din etapa a 15-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video. continuă pe Online Sport

LIVE CFR Cluj - Dunarea Calarasi (21:00)

Liderul CFR Cluj primeste sambata seara vizita celor de la Dunarea Calarasi intr-un meci din etapa a 15-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video.

Asa am trait CFR Cluj - Dunarea Calarasi 0-0

Liderul CFR Cluj a primit sambata seara vizita celor de la Dunarea Calarasi intr-un meci din etapa a 15-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video.

Liga 1: CFR Cluj - Dunarea Calarasi 0-0

CFR Cluj a remizat, sambata seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Dunarea Calarasi, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I la fotbal.

Liga 1. CFR Cluj Dunarea se joaca sambata, 10 noiembrie, de la ora 21.00

In runda a 15-a a ligii I Betano, Dunarea Calarasi se va deplasa la Cluj Napoca pentru partida cu campioana si liderul la zi, CFR, partida fiind programata sambata, 10 noiembrie, de la ora 21. 00, se arata pe site-il oficial al echipei de pe malul Borcei, afcdunareacalarasi. ro.

Dunarea Calarasi pleaca neinvinsa din Gruia cu CFR Cluj

Liderul din Liga 1 a pierdut doua puncte mari pe teren propriu, sambata seara, in meciul contra nou-promovatei Dunarea Calarasi, intr-un meci din etapa a 15-a din Liga 1 Betano.

Sumudica in discutii cu CFR Cluj

Marius Sumudica nu ascunde ca se afla in relatii bune cu oficialii de la CFR Cluj, dar exclude o revenirea in fotbalul romanesc.

LIVE Astra - Poli Iasi (15:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Astra Giurgiu - Poli Iasi din etapa a 15-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )