Libnet.ro
UNICEF

00:07

Novak Djokovic testat negativ pentru noul coronavirus

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic testat negativ pentru noul coronavirus

Liderul mondial Novak Djokovic a primit vesti bune dupa ultimul test pentru coronavirus efectuat. continuă pe Online Sport

Jucator de la Botosani testat pozitiv cu noul coronavirus

Argentinianul Jonathan Rodriguez este jucatorul testat pozitiv la revenirea in Romania pe 18 iunie.

Al doilea test pentru Covid-19 efectuat de Novak Djokovic a fost negativ

Novak Djokovic a fost testat din nou pentru Covid-19, iar rezultatul a fost unul negativ, informeaza Lequipe. fr care citeaza presa din Serbia.

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ.

CORONAVIRUS |Tenismenul Novak Djokovic si sotia sa, rezultate NEGATIVE la ultimul test pentru Covid-19!

Vesti bune din lumea tenisulu. Jucatorul sarb Novak Djokovic si sotia sa Jelena au avut rezultate negative la ultimul test pentru Covid-19. Testul a fost efectuat la zece zile dupa ce s-a stabilit ca ambii sunt in.

Novak Djokovic raspunde criticilor venite dupa organizarea Adria Tour cu o cugetare religioasa

Cel mai bun tenisman al lumii, sarbul Novak Djokovic, a postat un aforism religios pe retelele de socializare ca raspuns la avalansa de critici primite din pricina cazurilor pozitive la Covid-19, inregistrate la Adria Tour, o competitie organizata de liderul ATP in scop caritabil, relateaza EFE.

inainte de finala prezidentialelor din Polonia, premierul Morawiecki transmite electoratului ca noul coronavirus e o boala ca oricare alta

Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei, le-a transmis cetatenilor, joi, ca nu ar trebui sa le fie frica sa voteze in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in 12 iulie, pentru ca noul coronavirus a devenit.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

De ce a prins dezinformarea in vremea pandemiei: cine si cum o promoveaza? 5G si noul coronavirus, originile unei teorii conspirationiste

Noul coronavirus a provocat reactii dintre cele mai diverse. Unii si-au luat precautii, altii l-au considerat o simpla raceala. O a treia categorie pur si simplu i-a negat existenta, considerandu-l o inventie facuta de dragul unor interese neprecizate. Pe acest teren pestrit, dezinformarea a gasit un mediu favorabil pentru a lua amploare.

Record de infectari de COVID-19. Cele mai afectate state de noul coronavirus

Record de infectari de COVID-19. O analiza prezentata in presa internationala reflecta viteza cu care a circulat in ultima vreme noul coronavirus. in prezent, peste 10 milioane de infectari cu noul.

Marturisiri incendiare. Ce spunea Toto Dumitrescu inainte sa fie infectat cu noul coronavirus: Sigur ca nu e usor, dar nici nu imi

Toto Dumitrescu este fiul Ilie Dumitrescu si s-a numarat printre vedetele de la Antena 1 care s-au infectat cu noul coronavirus. Tanarul in varsta de 22 de ani este unul dintre cei mai promitatori actori ai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )