Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vettel spune adevarul: Sunt cel mai mare adversar pentru mine

Online Sport Online Sport,
Vettel spune adevarul: Sunt cel mai mare adversar pentru mine

Sebastian Vettel are de recuperat 30 de puncte in fata lui Lewis Hamilton, liderul clasamentului pilotilor din Formula 1, iar pilotul german de la a ajuns la o concluzie vizibila si din avion. continuă pe Online Sport

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pna acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Preturile pornesc de la 1.099 dolari

Apple a prezentat iPhone Xs, o versiune mai puternica a varfului de gama, dar si XS Max, telefonul cel mai mare si mai scump lansat vreodata de compania din Cupertino. Preturile pornesc de la 999 dolari pentru XS si de la 1. 099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat si cea de-a patra generatie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare si poate fi folosit si pentru electrocardiograme. Apple a prezentat si iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasa din sticla si aluminiu si preturi de la 749 dolari. Stirea se actualizeaza.

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres.

Republica Ceha este cel mai mare producator de vehicule din Europa Centrala si de Est (ECE)

Cehia produce cel mai mare numar de autovehicule din ECE. Mai precis, 1. 000 de vehicule comerciale si de pasageri in 2017, adica 134 de vehicule fabricate la 1. 000 de locuitori, arata cel mai recent raport Coface. Productia este dominata de automobilele fabricate de Skoda care detinea o cota de 61% in 2017), urmata de Hyundai 25%) si TPCA 14%).

Cehia este cel mai mare producator de vehicule din Europa Centrala si de Est

Cehia produce cel mai mare numar de autovehicule din ECE. Mai precis, 1. 000 de vehicule comerciale si de pasageri in 2017, adica 134 de vehicule fabricate la 1. 000 de locuitori, arata cel mai recent raport Coface. Productia este dominata de automobilele fabricate de Skoda care detinea o cota de 61% in 2017), urmata de Hyundai 25%) si TPCA 14%).

VIDEO incepe cel mai mare festival de world music din Romania.Plai 2018 aduce nume interesante din Senegal, Brazilia, Franta, Mexic sau Tara Galilor

Au mai ramas puain tima pana la startul editiei cu numarul 13 a festivalului Plai. Portile Muzeului Satului Banatean din Timisoara se vor deschide vineri pentru cel mai mare festival de world music din Romania.

Polonia: De ce este contestat cel mai mare proiect de infrastructura din istoria moderna a tarii

Polonia vrea sa construiasca la 45 km de Varsovia un aeroport urias si un nod feroviar care sa devina o poarta catre Asia, dar proiectul de 9 miliarde dolari are contestatari atat in tara, cat si afara. Vocile sceptice spun ca aeroportul are sanse mici sa fie profitabil, este departe de oras si ar putea afecta aeroporturi mai mici pe care opereaza cu succes linii aeriene low-cost.

Cum au trait romanii in anul cu cea mai mare crestere economica de la criza: abia au tinut pasul cu cheltuielile curente, nu au mers la medic pentru ca nu aveau bani

Desi anul trecut economia romaneasca a crescut cu cel mai mare avans din 2008 pana in prezent, acest lucru nu s-a vazut si in traiul romanilor. Opt din zece gospodarii spun ca au dificultati cu cheltuielile curente ale vietii, o treime au avut restante repetate la plata facturilor, iar multi romani nu isi permit nici sa mearga la doctor.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

Dorinta cea mai mare a Andreei Cristea, cu doar doua luni inainte sa moara in urma atacului de la Londra din martie 2017: O sa fie cel mai bun an al meu

Audierile martorilor in cazul atacului din 22 martie 2017 au inceput luni, 10 septembrie, la principala instanta juridica din Londra Old Bailey, cum este cunoscuta). in lovitura terorista au murit 5 oameni, inclusiv o tanara romanca, Andreea Cristea, care isi propusese ca anul 2017 sa fie cel mai bun an din viata ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )