Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO ATP Cup: Rafael Nadal, victorie chinuita in fata vitezistului Alex De Minaur Spania, adversara Serbiei din finala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Cup: Rafael Nadal, victorie chinuita in fata vitezistului Alex De Minaur Spania, adversara Serbiei din finala

Aflat in scadere de turatie dupa ce a ajutat echipa Spaniei sa castige Cupa Davis in urma cu o luna si jumatate, Rafael Nadal a avut mari probleme in fata vitezistului Alex De Minaur. Liderul mondial a fost insa ajutat de experienta si a adus al doilea punct si victoria tarii sale, care se va duela pentru titlul de la ATP Cup cu Serbia lui Novak Djokovic. Primul punct al ibericilor a fost adus de Roberto Bautista-Agut, in timp ce perechea Pablo Carreno-BustaFeliciano Lopez a stabilit scorul final: Spania vs Australia 3-0. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Cup: David Goffin, victorie mare cu Rafael Nadal - Meciul de dublu va stabili semifinalista

Mare favorit inainte de startul partidei, Rafael Nadal nu a avut un raspuns pe masura evolutiei adversarului, David Goffin fiind jucatorul mai agresiv si mai inspirat in meciul de vineri 6-4, 7-63)). Belgia a egalat situatia la general 1-1) in fata Spaniei, iar meciul de dublu va stabili ultima semifinalista de la ATP Cup.

VIDEO ATP Cup: Australia, in semifinale dupa o victorie dramatica cu Marea Britanie (18-16 in decisivul de la dublu)

Australia este prima semifinalista de la ATP Cup, calificarea obtinuta in fata Marii Britanii fiind una dramatica. in decisivul meciului de dublu, Nick Kyrgios si Alex De Minaur s-au impus cu 18-16 in fata perechii Jamie Murray Joe Salisbury.

VIDEO ATP Cup: Serbia, calificare spectaculoasa in marea finala: 3-0 contra Rusiei

Ceea ce se anunta un duel echilibrat a fost pana la urma o victorie la zero a Serbiei, echipa care s-a calificat in finala ATP Cup. Novak Djokovic si compania au trecut cu 3-0 de Rusia si asteapta acum numele adversarei: Australia sau Spania.

VIDEO ATP Cup: Serbia s-a calificat in semifinale - Dusan Lajovic si Novak Djokovic, prea puternici pentru canadieni

Serbia s-a calificat in semifinala ATP Cup fara sa mai astepte rezultatul meciului de dublu, Dusan Lajovic si Novak Djokovic aducand punctele necesare pentru a trece de Canada.

VIDEO ATP Cup: Rusia, in semifinale - Daniil Medvedev, punctul decisiv contra lui Diego Schwartzman

Rusia este a doua echipa care a obtinut calificarea in semifinalele ATP Cup, dupa ce Daniil Medvedev l-a invins, dupa un meci spectaculos, pe Diego Schwartzman 6-4, 4-6, 6-3). Scorul a devenit 2-0 in favoarea rusilor, iar partida de dublu va fi doar una de palmares.

VIDEO Cum l-a chinuit locul 74 ATP pe Rafael Nadal fix cu armele ibericului

Rafael Nadal a avut parte de un meci foarte dificil impotriva lui Yoshihito Nishioka, la ATP Cup. Aflat intr-o forma buna la inceputul anului, ibericul a fost contracarat de nipon tocmai cu armele care l-au facut celebru pe Rafa: passing-uri, un forehand aspru de stangaci) si o defensiva ermetica.

Australia, prima semifinalista la ATP Cup, dupa un duel dramatic la dublu, decis cu 18-16

Australia este prima semifinalista a editiei inaugurale ATP Cup, dupa o victorie dramatica in fata Marii Britanii. Nick Kyrgios a jucat fabulos, demonstrand o data in plus ca iubeste competitiile pe natiuni.

ATP Cup: Spania a evitat surpriza in utimul moment - Ibericii, in semifinale dupa o victorie dramatica in fata Belgiei

Dupa ce David Goffin l-a invins pe Rafael Nadal, belgienii au fost foarte aproape de a duce pana la capat surpriza. Dublul Sander GilleJoran Vliegen a scapat printre degete victoria in fata perechii Pablo Carreno BustaRafael Nadal. A rezultat un meci electrizant de doua ore si 3 minute: 6-77), 7-5, 10-7 pentru iberici. in urma acestui succes, Spania a obtinut calificarea in penultimul act al ATP Cup cu scorul general de 2-1.

ANALIZA Finala de vis la ATP Cup: Nadal si Djokovic, fata in fata pentru a 55-a oara, in duelul pentru trofeu

Editia inaugurala a ATP Cup nu putea spera la un final mai palpitant: Serbia si Spania au castigat, sambata, semifinalele cu Rusia si, respectiv, Australia, urmand sa se infrunte duminica pentru trofeu. Fanii tenisului se vor delecta, astfel, un al 55-lea meci direct intre Rafael Nadal si Novak Djokovic, primii doi jucatori ai lumii si protagonistii celei mai stufoase rivalitati din istoria tenisului masculin.

Prima infrangere pentru Rafael Nadal in noul an

Liderul mondial Rafael Nadal a suferit, vineri, prima infrangere din 2020 la ATP Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )