Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Explozie de bucurie - Reactia Simonei Halep dupa victoria clara cu Venus Williams

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Explozie de bucurie - Reactia Simonei Halep dupa victoria clara cu Venus Williams

Simona Halep a obtinut prima victorie in doua seturi la actuala editie de la Australian Open, dupa un joc excelent contra americanei Venus Williams scor 6-2, 6-3). Imediat dupa ultimul punct al partidei, liderul mondial a aratat o bucurie fara margini. Intra in material pentru a vedea reactia jucatoarei noastre dupa victoria care i-a adus calificarea in optimile competitiei de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat, sambata, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Venus Williams, o fosta campioana la Antipozi.

Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Urmeaza meciul secolului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat prompt la victoria Simonei Halep de la Australian Open in partida cu Venus Williams. De la primul meci cu Kaia Kanepi, Simona si-a dat drumul si va urca in acest.

DigiSport: Pur si simplu, impecabil. Reactia de milioane a lui Venus Williams, dupa nfrngerea n fata Simonei Halep

Simona Halep a aratat ca nu s-a pierdut cu firea in fata lui Venus Williams, veterana de 38 de ani fiind invinsa categoric de liderul WTA. Dupa meciul care a durat 78 de minute, Venus a oferit o declaratie de mare fair-play la adresa Simonei.

Scandal sexist urias in Australia, izbucnit din cauza Serenei Williams si a Simonei Halep

Simona Halep si Serena Williams au declansat un scandal urias in Australia, dupa ultimele lor meciuri jucate la Melbourne.

Esti nebuna! Cine este i-a dat acest mesaj Simonei Halep imediat dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, la capatul unui meci extrem de greu cu Sofia Kenin.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open! Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open. Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

O legenda a tenisului mondial ar putea fi antrenorul Simonei Halep

Fara antrenor dupa despartirea de australianul Darren Cahill, Simona Halep ar putea incepe in urmatoarele luni un parteneriat de senzatie.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Problema neasteptata aparuta la Melbourne. Meciul Simonei Halep va incepe cu intarziere si se va desfasura in conditii speciale

Simona halep trebuia sa joace in aceasta dimineata, in jurul orei 5. 00 meciul cu Sofia Kenin, din turul al doilea de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )