Libnet.ro
UNICEF

16:45

WTA a publicat incasarile jucatoarelor din Romania: Cine e cea mai bine platita, dupa Halep

Adevărul Adevărul,
WTA a publicat incasarile jucatoarelor din Romania: Cine e cea mai bine platita, dupa Halep

Asociatia de Tenis Feminin WTA) a prezentat castigurile obtinute de catre sportive, de-a lungul anului 2019. Si, previzibil, prima pozitie este ocupata chiar de liderul mondial, Ashleigh Barty. continuă pe Adevărul

Dupa ametite si mafioti, Dana Budeanu ii ia la rand pe fotbalistii din Romania. Sunteti niste tarani!

S-au pus cu cine nu trebuia. Dupa ametite si mafioti, Dana Budeanu ii ia la rand pe fotbalistii din Romania. Controversata creatoare de moda a analizat destinul echipelor Rapid, Dinamo si FCSB. Dana Budeanu ii ia la rand pe fotbalistii din Romania Dana Budeanu, creatoare de moda recunoscuta pentru replicile pline je men-fichisme acordate oamenilor .

Bomba! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau vestea

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Pericol iminent pentru toti pensionarii din Romania. Ce se intampla cu sistemul de pensii in 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii trage cateva semnale de alarma cu privire la sistemul actual de pensii din Romania, care se afla intr-un pericol iminent generat de scaderea numarului actual de persoane care sunt inscrise in campul muncii. Ministrul Muncii, ultimele declaratii despre pensii Subiectul pensiilor este unul despre care liberalii discuta intens inca de cand .

Mesajul ministrului Sanatatii dupa moartea pacientei de la Floreasca: in niciun spital din Romania nu trebuie sa mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune, dupa moartea pacientei care a fost arsa in sala de operatie la Spitalul Floreasca, ca spera sa invatam cu totii din acest episod tulburator, ca pe viitor, in niciun spital din Romania, sa nu mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta.

SOC iN ROMANIA! Cine NU MAI POATE DA de permis din 2020? Se schimba RADICAL Codul Rutier

Toti viitorii soferi care urmeaza sa dea de permis trebuie sa afle noile reguli din Codul Rutier. Acesta urmeaza sa modifice extrem de drastic. Romanii care vor sa devina soferi trebuie sa indeplineasca.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )