Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Vintila a prefat derby-ul cu CFR Cluj: Incercam sa adunam puncte

Online Sport Online Sport,
Bogdan Vintila a prefat derby-ul cu CFR Cluj: Incercam sa adunam puncte

FCSB primeste duminica vizita rivalei CFR Cluj in primul meci al sezonului pentru ros-albastri pe Arena Nationala. continuă pe Online Sport

CFR Cluj Lazio 2-1 in Europa League. Ardelenii sunt pe primul loc in grupa E

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 2-1 pe Lazio Roma, in prima etapa a grupei E din Europa League. Ardelenii au fost condusi cu 1-0, dar au luptat exemplar si eu reusit sa intoarca scorul. in celalalt meci al grupei, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1. in urma acestor rezultate, .

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Lazio, in grupele Europa League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Lazio Roma in primul meci al grupei E din Europa League, joi, 19 septembrie 2019, de la ora 19:55. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Probleme de lot pentru CFR Cluj inaintea meciului cu Lazio

Pentru CFR Cluj se apropie ora primului joc din grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are dureri de cap in ceea ce priveste alcatuirea lotului.

CFR Cluj, victorie splendida in Europa League: 2-1 cu Lazio

CFR Cluj a reusit o victorie splendida la debutul in Grupa E a Europa League la fotbal, 2-1 1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

CFR Cluj a bagat frica in Gigi Becali

Victoria obtinuta de CFR Cluj contra lui Lazio in Europa League il face pe Gigi Becali sa tremure la gandul meciului de duminica impotriva campioanei Romaniei.

Liga 1: FCSB vs CFR Cluj, derbiul etapei a zecea (Programul complet al meciurilor)

Etapa a zecea din Liga 1 debuteaza vineri 20 septembrie), cu duelul dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, de la ora 20:30. Derbiul rundei se va disputa duminica, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, unde se intalnesc FCSB si CFR Cluj, vicecampioana si campioana Romaniei. Echipa lui Dan Petrescu este liderul clasamentului, avand 10 puncte avans fata de formatia bucuresteana.

Simone Inzaghi, dupa ce Lazio a fost invinsa de CFR Cluj: Meritam mai mult. Arbitrul nu ar fi trebuit sa acorde acel penalti

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat joi seara, dupa meciul pierdut cu scorul de 1-2 in fata CFR Cluj, ca formatia sa merita mai mult si ca gazdele nu ar fi trebuit sa beneficieze de penalti.

Europa League: CFR Cluj vs Lazio 2-1 Debut de vis - Campioana Romaniei a revenit de la 0-1 si e lider in grupa E

CFR Cluj a avut parte de un debut perfect in grupele Europa League, castigand cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Lazio. Campioana Romaniei a fost condusa cu 1-0 de formatia din Serie A, dar a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, gratie unui penalty transformat de Deac 41). Repriza secunda a fost una entuziasmanta pentru elevii lui Dan Petrescu, cu multe ocazii periculoase. Omrani, jucatorul de care se temea cel mai mult Simone Inzaghi, a adus victoria in minutul 75, in urma unei faze in care mingea a lovit bara de doua ori.

Totul despre CFR Cluj Lazio

Dupa o vara incarcata si care a fost incununata de calificarea in grupele Europa League, pentru CFR Cluj a venit ora adevarului a marilor meciuri care conteaza cu adevarat in fotbalul european.

Asa am trait CFR Cluj - Lazio. Rasturnare spectaculoasa de scor!

Am transmis live text in aceasta pagina, joi seara, de la 19:55, partida CFR Cluj - Lazio Roma din prima etapa a grupelor Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )