Libnet.ro
UNICEF

20:45

CFR Cluj, cea mai buna din Romania: Cum au incheiat ardelenii un 2019 de vis. Clasament de pus in rama

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj, cea mai buna din Romania: Cum au incheiat ardelenii un 2019 de vis. Clasament de pus in rama

Campioana Ligii I a jucat, sambata seara, ultima partida din acest an, unul in care a reusit sa ajunga in 16-imile Ligii Europa, surclasand Lazio Italia) si Rennes Franta). continuă pe Adevărul

Acesta este telefonul cu cea mai buna camera din 2019: de ce nu poti sa-l cumperi

Amatorii de fotografii cu telefonul vor fi dezamagiti sa afle ca smartphone-ul cu cea mai buna performanta foto video creat vreodata nu este disponibil pentru achizitie la nivel global.

Premierul Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna solutie constitutionala pentru aceasta problema

Sectia Speciala va fi desfiintata cu siguranta, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit g4media. ro. Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna.

Ludovic Orban, decizia care schimba tot: Sectia speciala va fi desfiintata. Vom gasi cea mai buna solutie

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati cu siguranta va fi desfiintata, cand va fi gasita cea mai buna solutie constitutionala.

Liderul republicanilor afirma ca inculparea lui Trump este cea mai nedreapta din istoria moderna

Inculparea presedintelui american Donald Trump este cea mai grabita, lipsita de detalii si nedreapta din istoria moderna, a declarat joi Mitch McConnell, liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Aflam cea mai buna voce a Romaniei! Cotele la pariuri sportive pentru marea finala

Vocea Romaniei isi va desemna, vineri seara, de la ora 20:30, marele castigator al sezonului 9. Au ramas in cursa cei mai buni patru concurenti, iar emotiile vor atinge punctul culminant in marea finala pentru care Betano a pregatit o oferta cu adevarat speciala! .

Cea mai calduroasa zi din istoria Australiei. Marti, temperatura medie a depasit 40 de grade Celsius

Potrivit unei analize preliminare a Biroului de Meteorologie din Australia, ziua de marti, 17 decembrie,a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor, cu o temperatura medie de 40,9 grade Celsius. Recordul precedent, de pe 7 ianuarie 2013, era de 40,3 grade Celsius.

Decizii ale Comisiei de apel a FRF: Astra, depunctata; CFR Cluj, interdictie la transferuri

Astra Giurgiu si CFR Cluj, primele doua clasate din Liga 1, au fost sanctionate de Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor, din cadrul FRF. Astra a fost depunctata cu 3 puncte si a pierdut pozitia de lider in Liga 1, in timp ce CFR Cluj a primit interdictie la transferuri pana la urmatoarea evaluare.

Asa am trait Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj a disputat ultimul meci din 2019 pe terenul lanternei rosii din Liga 1, FC Voluntari, formatie cu o singura victorie in 20 de etape.

Cea mai buna soprana din lume in 2019 concerteaza la Balul Operei de la Teatrul National Leonard

Evenimentul, cu participarea extraordinara a Elenei Mosuc, are loc duminica, 22 decembrie, de la ora 19,00, in sala mare a Teatrului National de Opera si Opereta Nae Leonard din Galati. Pretul biletului este de 108 lei pentru locurile VIP si 75,6 lei pentru restul locurilor.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii s-au trezit teputi chiar de invitati. Este uluitor ce a putut sa se intample in timpul petrecerii

Trebuie sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii au avut parte de un cosmar la sfarsitul petrecerii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )