Libnet.ro
UNICEF

12:15

CFR Cluj, favorita in campionat cu Academica Clinceni

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj, favorita in campionat cu Academica Clinceni

Dupa calificarea in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor la capatul unui retur perfect contra celor de la Astana, campioana CFR Cluj revine in campionat pentru a se redresa dupa inceputul modest. continuă pe Online Sport

CFR Cluj face scor cu Academica Clinceni. Patru goluri din faze fixe!

Campioana CFR Cluj s-a descatusat in meciul cu Academica Clinceni din etapa a 2-a de Liga 1, partida pe care formatia din Gruia a castigat-o in deplasare, cu 4-1 3-0).

Liga 1: Academica Clinceni vs CFR Cluj 1-4 Clujenii au avut un jucator in plus din minutul 58

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Academica Clinceni, in etapa a doua a Ligii I. Campioana a evoluat cu un jucator in plus din minutul 58, dupa ce Rauta, de la Academica, a fost eliminat.

Reactii dupa Clinceni CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!

Vedeti mai jos reactiile oferite de cei doi antrenori dupa meciul Academica Clinceni CFR Cluj, meci din etapa a 2-a a Ligii 1.

Asa am trait Academica Clinceni - CFR Cluj

De la 21:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Academica Clinceni - CFR Cluj din etapa a 2-a in Liga 1.

FCSB a transferat un tanar mijlocas de la Academica Clinceni

Continua transferurile in Liga 1, iar FCSB a realizat joi aducerea mijlocasului Adrian Sut de la Academica Clinceni.

Champions League: CFR Cluj s-a calificat in turul II preliminar, unde o va intalni pe Maccabi Tel Aviv (3-1 vs Astana, 3-2 la general) - Omrani, eroul serii

Dupa un inceput foarte dificil de meci, in care Astana a deschis scorul si s-a desprins la 2-0 la general, CFR Cluj a dominat categoric partida disputata pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, a egalat situatia pana in minutul 26 si a ratat mai multe ocazii. Omrani marcatorul primului gol si omul decisiv la a doua reusita) a inscris golul de 3-1 cu calcaiul si a obtinut calificarea ardelenilor in turul II al preliminariilor Champions League. Maccabi Tel Aviv Israel) este urmatoarea adversara a echipei lui Dan Petrescu.

Champions League: CFR Cluj vs Astana (21:00) Meciul decisiv pentru calificarea in turul doi preliminar

Pentru a continua aventura in Champions League, CFR Cluj trebuie sa intoarca scorul inregistrat in deplasare cu Astana 0-1). Partida retur din prima runda preliminara are loc miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro.

Dan Petrescu, dupa calificarea in turul II preliminar: Cine ma judeca? Unii care nu au facut nimic! M-am saturat de trofee si de cati bani am facut

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a tinut sa le raspunda celor care l-au atacat, dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in turul II preliminar al Champions League 3-2 la general vs Astana). Bursucul a declarat ca a el a castigat trofee si foarte multi bani din fotbal, in timp ce criticii sai nu au realizat nimic.

CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, continua parcursul in preliminariile Ligii Campionilor dupa 3-2 la general cu Astana din Kazahstan.

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )