Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, continua parcursul in preliminariile Ligii Campionilor dupa 3-2 la general cu Astana din Kazahstan. continuă pe Online Sport

Champions League, turul II preliminar: CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv se va disputa pe 24 iulie, de la ora 21.00

CFR Cluj va intalni, la 24 iulie, de la ora 21. 00, formatia israeliana Maccabi Tel Aviv, in mansa I a turului al doilea preliminar al Champions League.

CALIFICARE! CFR Cluj revine de la 0-2 la general si o elimina pe Astana

Invinsa cu 1-0 in mansa tur si condusa cu acelasi scor pe teren propriu dupa un start de cosmar, CFR Cluj a aratat ca este cu adevarat o echipa care stie sa joace fotbal si a intors spectaculos rezultatul si soarta calificarii, impunandu-se in final cu 3-1.

Champions League: CFR Cluj s-a calificat in turul II preliminar, unde o va intalni pe Maccabi Tel Aviv (3-1 vs Astana, 3-2 la general) - Omrani, eroul serii

Dupa un inceput foarte dificil de meci, in care Astana a deschis scorul si s-a desprins la 2-0 la general, CFR Cluj a dominat categoric partida disputata pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, a egalat situatia pana in minutul 26 si a ratat mai multe ocazii. Omrani marcatorul primului gol si omul decisiv la a doua reusita) a inscris golul de 3-1 cu calcaiul si a obtinut calificarea ardelenilor in turul II al preliminariilor Champions League. Maccabi Tel Aviv Israel) este urmatoarea adversara a echipei lui Dan Petrescu.

Live Stream Online CFR Cluj Astana Live Video pe Digi Sport 1 Turul 1 Champions League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Astana, miercuri, 17 iulie 2019, in mansa secunda a primului tur preliminar Champions League. CFR Cluj Astana Live este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look TV, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text .

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

Champions League: CFR Cluj vs Astana (21:00) Meciul decisiv pentru calificarea in turul doi preliminar

Pentru a continua aventura in Champions League, CFR Cluj trebuie sa intoarca scorul inregistrat in deplasare cu Astana 0-1). Partida retur din prima runda preliminara are loc miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro.

Dan Petrescu in fata celui mai greu meci la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu admite ca returul cu Astana este cel mai greu meci al sau de cand o antreneaza pe CFR Cluj.

CFR Cluj, calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins.

CFR Cluj , calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia kazaha FC Astana cu scorul de 3-1 2-1), pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )