Libnet.ro
UNICEF

05:30

Claudiu Keseru, declarat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor Ligii Europa

Adevărul Adevărul,
Claudiu Keseru, declarat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor Ligii Europa

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Liga Europa, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi. continuă pe Adevărul

VIDEO Europa League: Claudiu Keseru, desemnat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Europa League, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

VIDEO Erling Braut Haland (19 ani), cel mai tanar jucator care debuteaza cu un hat-trick in Champions League, dupa anul 2004

Norvegianul Erling Braut Haland a devenit, marti, la varsta de 19 ani si 58 de zile, cel mai tanar jucator care marcheaza o tripla la debutul in Liga Campionilor, dupa anul 2004.

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

Va fi omul bolnav al Europei: cel mai bogat om din Japonia, despre Brexit

Nimeni nu stie ce se va intampla cu Brexit in urmatoarele luni. Situatia nu este mai clara comparativ cu acum trei ani, cand s-a votat decizia respectiva. Britanicii sunt foarte tensionati cand vine vorba de Brexit si cei mai multi din ei ar vota impotriva, daca ar avea ocazia sa-si mai exprime o data punctul .

SUA, la un pas de razboi cu Iran! Trump va decide cel mai bun curs de actiune in zilele urmatoare

Vicepresedintele american, Mike Pence, a declarat, marti, ca Statele Unite evalueaza probele cu privire la atacurile cu drone comise asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita si ca sunt pregatite sa i.

Balonul de Aur, decernat pe 2 decembrie - Va aparea un nou premiu: Pentru cel mai bun portar

Numele castigatorului Balonului de Aur, editia din 2019, va fi cunoscut pe 2 decembrie, in cadrul unei gale care va avea loc la Paris Theatre du Chatelet), informeaza France Football.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 SEPTEMBRIE Medlife urca in fruntea topului randamentelor din BET

Titlurile operatorului de servicii medicale Medlife M) au crescut cu 4,36%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicele BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cos de actiuni ce a inregistrat un avans de 0,55%, in perioada analizata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )