Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM Bucuresti isi pierde una dintre cele mai bune jucatoare, care pleaca la Gyor, dar ar putea da o lovitura importanta pe piata transferurilor

Adevărul Adevărul,
CSM Bucuresti isi pierde una dintre cele mai bune jucatoare, care pleaca la Gyor, dar ar putea da o lovitura importanta pe piata transferurilor

CSM Bucuresti este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar lucreaza deja la strategia pentru sezonul viitor. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai moderne gradinite din Romania, inaugurata intr-o comuna din Buzau

Intr-o comuna din judetul Buzau a fost deschisa una dintre cele mai moderne gradinite din Romania. Proiectul a fost inceput cu un deceniu in urma. A durat mult pana cand au fost obtinuti banii, dar anul acesta gradinita din satul buzoian Capatanesti si-a deschis portile.

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

Viata de caine, una dintre cele mai de succes carti de copii

Dupa succesul cartii ilustrate pentru copii, Povestea lucrurilor, K281;stutis Kasparavi269;ius revine cu un nou titlu pe placul celor micim Viata de caine, care spune povestea unui catel satul sa mai fie catel. Cartea este unul dintre cel mai bine vandute titluri de la Editura.

Tunelul alpin al dezbinarii - De ce Franta si Italia se cearta pentru unul dintre cele mai scumpe proiecte feroviare europene

Tunelurile sunt printre cele mai complicate lucrari de infrastructura si, daca acum 160 de ani un tunel de 4 km era ceva fantastic, in prezent cele mai lungi au peste 50 km si gazduiesc trenuri ce ruleaza si cu 200 km/h. Un mega-tunel de 8,6 miliarde euro care a inceput sa fie construit pe linia Torino - Lyon a starnit certuri in politica italiana, dar si intre Franta si Italia, tari a caror relatie s-a racit mult. Sustinatorii spun ca tunelul va scoate sute de mii de camioane de pe sosele, iar opozantii spun ca este o uriasa risipa de bani publici bazata si pe minciuni. insa lucrurile nu sunt deloc simple pentru calea ferata ce costa 150 milioane euro/km.

Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Istoria poporului roman este strans legata de cateva zeci de superstitii si cam tot pe atatea leacuri pentru a le risipi, iar deochiul este una dintre cele mai cunoscute si asimilate. 65% dintre romani cred in deochi, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Romnul Ciprian Manolescu, distins cu unul dintre cele mai importante premii n matematica

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii l-a felicitat pe romanul Ciprian Manolescu, profesor de matematica la Universitatea California din Los Angeles UCLA) care a castigat Premiul E. Moore Research Article Prize pe anul 2019. Cercetatorul roman a castigat Premiul Moore pe 2019 pentru articolul sau intitulat Pin 2) - equivariant Seiberg-Witten Floer homology and the triangulation conjecture, publicat in Journal of the AMS.

Concert Haken la Bucuresti

Haken va concerta pentru prima oara la Bucuresti in data de 27 martie 2019. Concertul va avea loc in clubul Quantic. Haken este una dintre cele mai importante trupe de progressive din noul val. Din 2007 pana in prezent, britanicii au lansat mai multe materiale de studio, fiecare dintre acestea reusind sa darame noi bariere ale inovatiei si ale creativitatii.

Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viata lor sexuala. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample si mai cuprinzatoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat in SUA pana in prezent.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

Un fotograf roman a participat la unul dintre cele mai ciudate si lungi festivaluri din lume, care are lor in Nepal. Femeile tin post pentru bunastarea conjugala

Marius Tudor si-a facut un obicei din a calatori pe tot Globul si de a surprinde in obiectiv diverse evenimente, de la viata de zi cu zi a localnicilor si pana la evenimente mai putin cunoscute pentru occidentali, dar extrem de importante pentru comunitatile locale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )