Libnet.ro
UNICEF

21:30

CSM Bucuresti, victorie URIASA in Liga Campionilor

B1 B1,
CSM Bucuresti, victorie URIASA in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a invins sambata, in deplasare, formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 29-27 14-14), in a treia partida din grupa D a Ligii. continuă pe B1

Victorie pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor!

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a invins, in deplasare, formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 29-27 14-14), in a treia partida din grupa D a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, la prima victorie cu Dragan Djukic pe banca, scor 29-27 mpotriva lui Vipers Kristiansand

CSM Bucuresti a castigat, scor 29-27 14-14), partida disputata in deplasare, din etapa a treia a Grupei D a Ligii Campionilor la handbal feminin, impotriva echipei Vipers Kristiansand din Norvegia. Tigroaicele au inceput greu partida, fiind conduse si la trei goluri distanta, insa au egalat pana la pauza si au condus pe tot parcursul reprizei secunde. Se actualizeaza.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, la prima victorie cu Dragan Djukic pe banca, scor 29-27 mpotriva echipei Vipers Kristiansand

CSM Bucuresti a castigat, scor 29-27 14-14), partida disputata in deplasare, din etapa a treia a Grupei D a Ligii Campionilor la handbal feminin, impotriva echipei Vipers Kristiansand din Norvegia. Tigroaicele au inceput greu meciul, fiind conduse si la trei goluri distanta, insa au egalat pana la pauza, au condus pe tot parcursul reprizei secunde si au reusit sa reziste revenirii norvegiencelor din finalul partidei. Acesta a fost primul meci al lui Dragan Djukic pe banca unei echipe feminine de handbal.

SOC la CSM Bucuresti, dupa infrangerea din Liga Campionilor: Antrenorul Magnus Johansson a fost DAT AFARA! Cine va conduce echipa

Cutremur la CSM Bucuresti! Antrenorul suedez Magnus Johansson 48 de ani) a fost demis de pe banca tehnica a clubului de handbal. Doua infrangeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Ramnicu.

CSM Bucuresti castiga in deplasare contra campioanei Norvegiei

La primul meci cu Dragan Djukic pe banca tehnica, CSM Bucuresti a obtinut victoria in deplasare cu Vipers Kristiansand, scor 29-27, in etapa a 3-a din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucuresti nu a stat mult fara antrenor! Tehnicianul care il inlocuieste pe Magnus Johansson se afla la a doua experienta in Romania (FOTO)

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti nu a stat mult fara antrenor, dupa ce miercuri suedezul Magnus Johansson 48 de ani) a fost demis. Alesul oficialilor de la CSM este sarbul Dragan Djukic 56 de ani),.

Sarbul Dragan Djukic, noul antrenor al echipei de handbal feminim CSM Bucuresti

Sarbul Dragan Djukic a fost numit, joi, in functia de antrenor principal al echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, in locul suedezului Magnus Johansson, potrivit site-ului oficial al clubului. Dragan Djukic,.

CSM Bucuresti are un nou antrenor. Este un sarb!

Echipa CSM Bucuresti n-a stat prea mult timp fara antrenor dupa demiterea lui Magnus Johansson.

CSM Bucuresti a gasit deja un nou antrenor! Cine le va antrena pe Neagu si colegele ei dupa semnarea contractului

CSM Bucuresti s-a miscat extrem de rapid dupa demiterea lui Magnus Johansson, iar astazi ar putea sa numeasca noul antrenor.

CSM Bucuresti si-a demis antrenorul

In urma rezultatelor sub asteptari din acest inceput de sezon, CSM Bucuresti a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul suedez Magnus Johansson.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )