Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ianis Hagi, debut groaznic in Liga Campionilor: Fiul Regelui a fost trimis pe teren cand echipsa sa era deja umilita

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, debut groaznic in Liga Campionilor: Fiul Regelui a fost trimis pe teren cand echipsa sa era deja umilita

Ianis Hagi 20 de ani) nu-si gaseste, deocamdata, locul la Genk, desi campioana Belgiei e o formatie de mana a treia in Europa. Iar meciul jucat, marti, in grupele Ligii Campionilor a demonstrat acest lucru. continuă pe Adevărul

Debut de cosmar pentru Ianis Hagi in Liga Campionilor

Internationalul roman Ianis Hagi a debutat pentru Genk, marti seara, in grupele Ligii Campionilor, insa nu a fost chiar debutul de care sa-si aduca aminte cu placere.

Presa il face mare pe Ianis Hagi: ce au scris spaniolii despre fiul Regelui

Dupa transferul sau, din aceasta vara, la Genk, Ianis Hagi a adunat cinci aparitii pentru formatia belgiana. Desi patru au fost din postura de rezerva, mijlocasul a fost inclus in topul fotbalistilor cu potential pentru a pune probleme in Champions League.

Doua finale miercuri in Liga Campionilor

Ziua de miercuri programeaza in prima etapa din Liga Campionilor doua meciuri care pot fi oricand finale in competitia de elita a fotbalului european.

Incepe Liga Campionilor! Programul meciurilor de marti

Asteptarea a luat sfarsit si fotbalul spectacol din Europa revine in prim plan cu primele meciuri din noul sezon al fazei grupelor din Liga Campionilor.

Barbatii pun, diseara, stapanire pe televizoare: incepe Liga Campionilor! Programul transmisiunilor

Liga Campionilor, editia 2019-2020, porneste la drum cu partidele grupelor E, F, G si H. Iar derby-ul serii, Dortmund - Barcelona, va fi arbitrat de romanul Ovidiu Hategan.

Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti a inregistrat prima sa victorie in grupa D (28-25 vs Kristianstad)

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a invins miercuri, pe teren propriu, formatia suedeza IFK Kristianstad, cu scorul de 28-25 13-10), in cea de-a doua partida din grupa D a Ligii Campionilor.

VIDEO Liga Campionilor Asiei: Al Hilal, echipa lui Razvan Lucescu, s-a calificat in semifinale

Echipa saudita Al Hilal, antrenata de romanul Razvan Lucescu, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal, invingand cu scorul de 3-1 formatia Al Ittihad, tot din Arabia Saudita, intr-o partida din mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, disputata marti seara la Riad.

Liga Campionilor, polo (m): CSM Oradea s-a calificat in turul al treilea; Steaua Bucuresti, eliminata

Vicecampioana en-titre a Romaniei la polo, CSM Oradea, s-a calificat in turul al treilea al Ligii Campionilor, dupa ce a invins, duminica, la turneul pe care il gazduieste, formatia spaniola CN Barcelona, cu scorul de 9-8, in ultimul meci din grupa C.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )