Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Universitatea Craiova o nvinge dupa 16 ani pe FCSB, n ziua cnd s-a stins Balaci

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Universitatea Craiova o nvinge dupa 16 ani pe FCSB, n ziua cnd s-a stins Balaci

Universitatea Craiova a invins-o pe FCSB ex-Steaua) cu scorul de 2-1 0-1), dupa o pauza de 16 ani, pe stadionul 'Ion Oblemenco' din Banie, in etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, duminica, zi in care s-a stins Ilie Balaci, marele jucator al Craiovei Maxima anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Craiova revine de la 0-1 si o bate in premiera pe FCSB

Un meci de tinut minte duminica seara pe noua arena din Banie. De tinut minte prin prisma contextului emotionant in care s-a jucat acest meci, la putine ore dupa decesul marelui Ilie Balaci, dar si prin conotatia acestui succes, primul pentru o echipa a Craiovei in fata ros-albastrilor dupa 16 ani de asteptare! .

Meciul Craiova - FCSB se joaca dupa programul initial. Craiova n-a cerut amanarea, FCSB ar fi acceptat orice propunere!

Au existat zvonuri ca partida dintre Craiova si FCSB ar fi fost amanata din cauza decesului suferit de Ilie Balaci, fosta mare glorie a clubului din Banie.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Dica dupa infrangerea cu Craiova: Sa fim mai uniti

Nicolae Dica a vorbit despre unitatea grupului sau de jucatori dupa infrangerea de la Craiova, prima pentru ros-albastrii in fata oltenilor dupa 16 ani.

Cine sunt profesorii care au bagat Rusia in Universitatea Craiova pe usa din dos. Pot sa semneze si sa organizeze orice

Profesorul Sorin Liviu Damean, decanul Facultatii de Stiinte Sociale de la Universitatea Craiova, si lectorul universitar Florin Pasatoiu, din cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati ca au bagat numele institutiei intr-o poveste de care rectoratul nu avea habar. Mai exact, cei doi profesori sunt membrii fondatori ai unei asociatii care ar fi semnat din partea Romaniei un memorandum de colaborare cu Rusia.

Puff Diddy s-a despartit de Cassie dupa 11 ani de relatie! Are deja o noua iubita!

La 48 de ani, Puff Diddy face o noua schimbare in viata sa amoroasa. Mogulul a confirmat vestea despartirii de Cassie 32 ani), cu care forma un cuplu inca din anul 2007. Se pare ca Diddy are o noua iubita, care s-a mutat deja in casa lui.

LIVE Craiova - FCSB (21:00). Oltenii cauta primul succes contra ros-albastrilor dupa 16 ani!

Actuala echipa a Craiovei n-a invins-o niciodata pe FCSB, iar meciul de duminica seara 21:00) reprezinta o noua incercare a oltenilor de a rupe ghinionul contra ros-albastrilor. Apasati aici pentru live video.

EXCLUSIV: Meciul Craiova - FCSB se joaca dupa programul initial

Au existat zvonuri ca partida dintre Craiova si FCSB ar fi fost amanata din cauza decesului suferit de Ilie Balaci, fosta mare glorie a clubului din Banie.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )