Libnet.ro
UNICEF

08:30

Asa am trait FCSB - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Asa am trait FCSB - CFR Cluj

Vineri de la 21:30 am transmis live text in aceasta pagina restanta dintre FCSB si CFR Cluj, meci programat initial in etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1. continuă pe Online Sport

LPF a stabilit cand se joaca Astra - Universitatea Craiova si FCSB - CFR Cluj. Ce se intampla cu situatia de la Dinamo

Dupa ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipele din Liga I, ceea ce a dus la amanarea mai multor partide, joi seara, LPF a decis ca Universitatea Craiova si CFR Cluj sa dispute vineri meciurile din penultima etapa a play-off-ului.

Gigi Becali da de inteles ca FCSB va fi non-combat in meciul cu CFR Cluj: Asa ar fi normal

FCSB CFR Cluj este un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei din 2020-2021. Daca ardelenii vor pierde pe Arena Nationala, Craiova ar putea fi campioana cu o victorie in fata Astrei. Iar partida din ultima etapa, CSU Craiova CFR Cluj, ar ramane una fara nicio miza in clasament. Gigi Becali, .

Tataru, despre situatia celor 23 de teste fals-pozitive de la CFR Cluj: Se poate intampla

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se pot intalni situatii in care rezultatele unei serii de teste PCR pentru depistarea noului coronavirus sa fie false, asa cum a fost la CFR Cluj.

Asa am trait CFR Cluj - FC Botosani

Am transmis live text in aceasta pagina, marti seara, duelul dintre CFR Cluj si FC Botosani, meci din penultima etapa in playoff-ul Ligii 1.

Liga 1: Continua lupta pentru titlu - CS U Craiova si CFR Cluj, meciuri vitale cu Astra, respectiv FCSB

LPF a programat pentru vineri doua partide din play-off-ul Ligii 1 la fotbal, lupta pentru titlu continuand de la distanta intre CSU Craiova si CFR Cluj. Oltenii au meci de la 18:45 pe terenul Astrei, in timp ce formatia lui Dan Petrescu joaca pe Arena Nationala contra FCSB-ului.

CFR Cluj bate FCSB si urca pe primul loc

Victorie cu 2-0 pentru CFR Cluj in meciul cu FCSB disputat, vineri seara, la Bucuresti in etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1.

Pantiru despre meciul cu CFR Cluj: Un antrenament defensiv

FCSB a aliniat mai multi jucatori tineri in partida cu CFR Cluj, meci pierdut cu doua goluri incasate pe final de meci.

Digisport: Cum sa explici asa ceva? Reactia Ministrului Sanatatii dupa cele 23 de teste fals-pozitive de la CFR Cluj

Vestea ca 23 din 26 de jucatori de la CFR Cluj au fost testati gresit pozitiv cu coronavirus, a surprins pe toata lumea. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ramas si el uimit, insa a incercat sa explice cumva aceasta intamplare.

CFR Cluj se mentine in lupta pentru titlu, dupa ce a invins pe FC Botosani cu 1-0

CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia FC Botosani, in etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Fotbal virusat! CFR Cluj invinge la ralanti, se aproprie la un punct de Universitatea Craiova

CFR Cluj aborda meciul de astazi bulversata de scandalul testelor fals-pozitive, care au aratat initial ca 23 de persoane din club sunt purtatoare ale virusului Sars-CoV-2, in timp ce FC Botosani, sigura de participarea anul viitor in cupele europene nu mai are practic niciun obiectiv.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )