Libnet.ro
UNICEF

23:01

OFICIAL FC Viitorul o va intalni pe Gent in turul doi preliminar al Europa League

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL FC Viitorul o va intalni pe Gent in turul doi preliminar al Europa League

UEFA a decis, joi seara, ca adversara formatiei FC Viitorul in turul secund preliminar al Ligii Europa sa fie echipa belgiana KAA Gent, care o va inlocui in aceasta faza pe Royal Antwerp. continuă pe Hotnews

FCSB a invins cu 2-1 Milsami Orhei si s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia FCSB s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand in deplasare echipa Milsami Orhei, scor 2-1, in mansa secunda a turului 1 preliminar.

Europa League: FCSB, in turul doi preliminar - Echipa lui Andone a castigat si mansa retur cu Milsami Orhei (scor 2-1)

FCSB s-a calificat fara emotii in turul doi preliminar al Europa League, dupa ce a invins-o pe Milsami Orhei si in mansa retur, scor 2-1. Cristian Dumitru 17 ani) si Razvan Oaida 21 de ani) au marcat pentru formatia ros-albastra, ambii jucatori aflandu-se la primul gol in Europa League. Echipa lui Bogdan Andone va juca in runda urmatoare cu Alashkert Armenia).

Universitatea Craiova s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand cu scorul de 3-2 echipa azera FC Sabail, acasa, in mansa secunda a primei runde preliminare. in tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

Universitatea Craiova, in turul doi preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa c.

Champions League: Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in turul doi preliminar; Sheriff Tiraspol, eliminata (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele meciuri din mansa secunda a turului doi preliminar al Champions League. Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in runda urmatoare dupa ce trecut cu 2-1 de Suduva Lituania), in timp ce Sheriff Tiraspol Moldova) a fost eliminata de Saburtalo Tbilisi Georgia), scor 4-3 la general.

Europa League: CSU Craiova s-a calificat in turul doi preliminar (3-2 vs Sabail, 6-4 la general) Victorie in minutul 90

CSU Craiova a trecut cu bine de primul tur preliminar al Europa League, dupa ce a invins formatia FK Sabail Azerbaidjan), scor 3-2, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii castigasera si partida tur cu acelasi rezultat si vor intalni in runda urmatoare echipa Honved Budapesta, dupa ce ungurii au trecut de Zalgiris Vilnius 4-2 la general, Liviu Antal a inscris un gol pentru lituanieni).

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

Champions League: CFR Cluj vs Astana (21:00) Meciul decisiv pentru calificarea in turul doi preliminar

Pentru a continua aventura in Champions League, CFR Cluj trebuie sa intoarca scorul inregistrat in deplasare cu Astana 0-1). Partida retur din prima runda preliminara are loc miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro.

FCSB isi cunoaste adversara din turul 2 preliminar al Europa League

Daca va trece joi seara de Milsami Orhei cei de la FCSB stiu deja impotriva cui vor evolua in turul urmator.

Live Stream Online Milsami FCSB 1-2. Calificare fara emotii in Turul 2 al Europa League

Milsami Orhei FCSB se joaca joi, 18 iulie 2019, de la ora 20:00, in mansa secunda a primului tur preliminar Europa League, dupa ce trupa antrenata de Bogdan Andone s-a impus in tur cu scorul de 2-0. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, dar poate fi urmarita si .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )